JYJIFC~Donation for JYJ GAP

jyj1

Please give us 5 minutes of your time to read [English Version HERE & HERE]. You’ll find details, tutorials and links there.
For donations, please follow the link below ! Thank you! ^^

Va rugam din suflet sa acordati 5 minute din timpul vostru pentru a citi in ce consta aceasta campanie. Gasiti explicatii, tutoriale si link-uri directe in textul de mai jos. Pentru a face donatii, va rugam sa intrati pe linkul de mai jos! Multumim ! ^^

http://www.jyjifc.com/donate/

Dragi fani JYJ,

Actionati acum pentru JYJ. Implicati-va!

Asa cum s-a demonstrat, JYJ sunt persoane curajoase care au luat masuri pentru a-si apara drepturile lor si prin asociere, drepturile colegilor lor artisti din Coreea de Sud. Din aceasta cauza, ei continua sa plateasca pretul- sunt pe lista neagra in intreaga industrie-pentru ca vocile lor curajoase sa fie reduse la tacere.Nu putem lasa ca actiunile lor sa treaca neobservate. Noi , fanii lor internationali, putem face diferenta.

JYJ Campania globala de promovare (JYJ GAP) youtu.be/9rYMPhny4uM & youtu.be/WQLKvdIGKfw este modul nostru de a actiona in numele lor, deoarece:

  • Sa spunem ca JYJ nu lupta singuri este foarte important pentru noi. Asemenea fanilor japonezi si coreeni, vrem sa le spunem ca si noi, fanii internationali, suntem aici !     
  • Vrem sa le transmitem autoritatilor competente din Coreea de Sud ca, JYJ sunt campioni in promovarea drepturilor omului, a caror libertate conteaza,, a caror muzica si mijloace de trai conteaza. Noi, fanii internationali veghem.     

Intelegem rezervele de-a nu rani perspectivele JYJ si sensibilitatile culturale implicate.Intelegem, de asemenea, ca acestia se descurca foarte bine ca artisti individuali. Dar, dupa cum s-a vazut si cum s-au exprimat la concertele de la Tokyo Dome, este important atat pentru ei, cat si pentru noi ca ei sa reuseasca fiind JYJ! Vrem ca eseul lor muzical      sa fie complet, ca JYJ si ca artisti induviduali, vrem ca muzica lor sa continue sa se auda pe undele radio coreene si de pretitundeni. De aceea am lansat campania JYJ GAP, pentru ca prezenta fanilor internationali sa fie simtita si vizibila in Coreea de Sud, si speram ca noi sa declansam Inceputul.    

JYJ GAP este o completare a campaniei “Va sustinem tineretea” (pentru mai multe informatii accesati www.jyjifc.com/we-support-your-youth) care a fost initiata de Fan Cluburile Coreene.

In cele din urma, factorul decisiv in vederea alegerii anunturilor va tine seama, fara indoiala, de suma donatiilor colectate (cu amabilitate www.jyjifc.com/adcosts se refera la anunturi si costurile acestora, iar www.jyjifc.com/donate la donatiile primite, pentru a avea o idee in ce stadiu ne aflam in acest moment).

Pentru toate motivele mentionate mai sus, avem nevoie ca toti fanii sa fie activi. De asemenea, avem nevoie de asistenta financiara.

Donatiile sunt forta vie a campaniei JYJ GAP. Ne bazam doar pe genorizatatea fanilor pentru a duce la capat aceasta campanie de promovare.

Adauga vocea ta, numele tău, astfel încât mii de fani JYJ din întreaga lume sa poata spune – ” Noi credem în drepturile omului și cerem să luați măsuri pentru a proteja drepturile omului!”. Acesta este modul în care ii putem proteja pe JYJ și, de asemenea, drepturile noastre ca fani!

Donatiile pot fi facute aici www.jyjifc.com/donate (tutorial/instructiuni youtu.be/_PUDsu8YYMM) sau direct prin PayPal la jyjgap@gmail.com. Pentru cei care nu au un card de credit, v-am fi recunscatori daca ati putea cere ajutorul unui prieten sau ati putea sa contactati Fan Clubul din tara voastra pentru a efectua donatia, si pentru a trimite detaliile contributiei d-voastra (nume, Fan Club, suma) la JYJIFC@gmail.com pentru inregistrare si compilarea lor.

Pentru mai multe informatii sau ajutor,  puteti contacta JYJ Romania sau direct JYJIFC la  JYJIFC@gmail.com sau vizitati pagina oficiala  www.jyjifc.com

Va multumim  si contam pe sprijinul vostru.
Donati acum pentru JYJ  Campania globala de anunturi/promovare!
Cele mai bune urari ,
Echipa priectului  JYJ Campania globala de Promovare!
JYJIFC

+++++

Membrii JYJ au adunat recent 210.000 fani la faimosul Tokyo Dome în Japonia. Aceasta reusita se afla  in topul proiectelor de succes ale grupului şi ale membrilor la care s-au angajat în întreaga lume. Asta fără să spunem că Kim Jaejoong, Park Yuchun şi Kim Junsu sunt fii autohtoni de care Coreea de Sud ar trebui sa fie mândră.
Deci ne este de neînţeles de ce, contrar numeroaselor succese, JYJ continuă să fie „cântăreţii fară chip” a caror voce este redusa la tacere  de catre media Coreeană. Nouă, fanilor internaţionali, ne este evidenta aceasta situatie şi nu mai suntem mulţumiţi de aceasta stare de fapt.. Noi, fanii lor din dispora, vrem să ne facem vocile auzite; vrem să ne împrumutăm vocile noastre unite  trupei JYJ pentru continua şi nedreapta stare in care se afla. Asta inseamna ca noi, ca fani internaţionali, suntem aici şi suntem hotarati sa rămânem aici.
Vrem să ne arătăm sprijinul pentru JYJ. Vrem ca industria să ştie că acordăm atenţie. Vrem ca cetăţenii Sud Coreeni să ştie cât de importanţi sunt JYJ pentru poporul coreean si pentru valul  Hallyu.
În această manieră şi cu acest scop lansăm JYJ Global Ad Promotion (JYJ GAP) (Promovarea JYJ Globală). Acronimul este folosit pentru a reaminti faptul că urmărim sa eliminam  distanta dintre JYJ şi ceilalţi care se pot  promova liber, de asemenea să realizam o punte de legatura  intre toţi fanii şi suporterii JYJ.
Este speranţa noastră profunda, aceea ca putem să realizăm o schimbare pozitivă a acestor aspecte, combinandu-ne puterile si resursele.  Camapania JYJ GAP va folosi fondurile strânse într-o manieră transparentă pentru a-i promova pe JYJ în Coreea, pentru a sensibiliza cu privire la acest subiect si pentru a demonstra amploarea si vastitatea popularitatii JYJ in jurul lumii.

Donaţia voastră pentru Campania JYJ GAP susţine achiziţionarea de reclame şi materiale promoţionale pentru JYJ.

Implicaţi-vă, donaţi pentru JYJ!

What is JYJ GAP? / Ce e JYJ GAP?

JYJ GAP Paypal Tutorial

About JYJIFC / Despre JYJIFC ->> HERE

jyjifc

Credit: JYJIFC

Ro Trans: Gee [JYJ Ro Team] & Hallyu LoverRo

Shared by: JYJ Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s