[10.04.19] Declarația de presă a lui Yuchun/Yuchun press conference statement

Înainte să vin azi în acest loc, m-am gândit mult, foarte mult și a fost o perioadă dificilă pentru mine.  Însă, motivul pentru care mi-am adunat curajul ca să apar aici e convingerea că e bine să vorbesc despre tot, cu propriile cuvinte.  

Am primit tratament pentru depresie. La un moment dat am fost supus unor investigații lungi, și chiar dacă am fost declarat nevinovat în fața legii, am trăit clipe de agonie din cauza mustrării sociale, sentimentului de vinovăție și de rușine.  

Deși am încercat să cred că dacă mă stăpânesc și reflectez asupra propriei persoane aș putea să o iau de la început, eram ademenit de dorința de a muri pur și simplu, iar când apăreau momentele în care nu mă puteam ierta și nu puteam dormi din această cauză, mă refugiam în alcool. În multe zile am reușit să adorm doar cu medicamentele pentru somn prescrise de doctor pentru depresie.

Niciodată, niciodată nu am luat droguri. Văzând relatările presei care spuneau că Hwang Hana a menționat o persoană celebră care i-a recomandat să ia droguri, am fost atât de speriat și înspăimântat de gândul că lumea mă va confunda cu acea persoană.  

Am ajuns să fiu cuprins de teama de a fi catalogat drept un consumator de droguri, deși nu am consumat niciodată, niciodată. M-am temut că voi fi făcut cu forța o astfel de persoană, chiar dacă pun piciorul în prag și neg acest lucru.

Însă, am ajuns la concluzia că trebuie să vorbesc în persoană, chiar dacă voi fi anchetat de poliție, deoarece nu m-am drogat niciodată.

În primul rând, la începutul anului trecut, am luat decizia de a mă despărți de Hwang Hana și am făcut asta. După despărțire, am fost supus unui șir dureros de intimidări din partea lui Hwang Hana, dar din moment ce ea a fost cea care m-a iubit și mi-a stat alături în cele mai grele momente din anul 2017, atunci când credeam că toată lumea mi-a întors spatele, mă simțeam responsabil și îmi era milă. 

Din acest motiv, după despărțire, când m-a contactat brusc și a venit la mine acasă și a dat vina pe mine, am decis să o ascult și să-mi cer iertare de la ea, de fiecare dată, și să o alin.

Acelea au fost momente sfâșietoare, și în multe dintre aceste ocazii am reușit să adorm cu ajutorul medicamentelor prescrise pentru adormit. Deși știam că si Hwang Hana suferă de depresie și că lua pastile pentru dormit, nu am nicio legătură cu drogurile.  

Nu a spus niciodată că are cazier judiciar în privința drogurilor, sau că ar fi consumat droguri ilegale. Însă, după despărțire spunea doar că simptomele ei de depresie s-au agravat și îmi vorbea numai cu amărăciune. Citind articolele am fost luat prin surprindere și am căzut la pământ.  

Însă, nu m-am drogat niciodată și în niciun caz nu i-am recomandat ei așa ceva.

M-am auto-disciplinat în fiecare zi, încercând din răsputeri să revin la actorie și să devin din nou activ, îndurând agonia. Făcând aceste lucruri, nu m-aș putea imagina niciodată, nu aș putea nici măcar să mă gândesc să consum droguri, un gest care mi-ar anihila toate eforturile.   

Voi merge la poliție și voi primi investigația cu sinceritate.  

Sunt azi aici pentru că dacă aș fi declarat vinovat în acest caz, nu ar trebui doar să renunț la cariera mea de persoană publică în calitate de Park Yuchun și să mă retrag definitiv, dar mai grav de atât, întreaga mea viață ar fi negată întrun mod nedrept. Din acest motiv, am venit aici cu multă disperare.   

Vă mulțumesc foarte mult.

Încă o dată, vă mulțumesc tuturor pentru că ați ascultat ce am vrut să spun.  

Shared by: JYJ ROMANIA via @jjnacchann

Ro transLalla of JYJ Romania

Daca preluați această postare vă rugăm să păstrați toate creditele intacte. If you take out this post please do not alter the credits.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s