[COMPILATIE DE TWEET-URI/FAN COMPILATION] 11.03.18 FANMEETING & MINI CONCERT IN JAPONIA 2018, PARK YUCHUN ‘再会 remember the memories’ – A DOUA ZI/PARK YUCHUN FAN MEETING AND MINI CONCERT 再会 REMEMBER THE MEMORIES DAY 2

Sursa: @kiss_jyj3

“În anumite momente, chiar urăsc numele „Park Yuchun„ și de două ori am ajuns la concluzia că ar trebui să-mi sfârșesc viața… dar am primit multe e-mail-uri și scrisori din partea personalului și de la voi, iar asta m-a ajutat să pun capăt acestor gânduri. Din fericire pentru mine, nu am luat decizia greșită.”

–“Acesta este un secret uriaș. Am decis să nu mă îndrăgostesc/să nu am o relație cu nimeni. Nu pot să o spun direct/cu claritate, dar voi înțelegeți ce spun, nu-i așa? Din acest moment, nu mai am pe nimeni decât pe voi, fanii mei.”

–Ieri am fost extrem de tensionat, după FM personalul a ieșit să mănânce unadon (orez cu țipar) și am ieșit și eu cu ei. După ce am mâncat m-am întors să fac baie cu jumătate de corp în apă fierbinte și am băut o bere înainte să mă culc. Berea e atât de delicioasă după FM~ Am adormit la ora 8pm aseară.

-Yuchun a trebuit să joace și azi scena cu ”sărutul cu mâncare” și a spus în șoaptă: “Credeam că având 30 de ani acum nu voi mai fi nevoit să fac astfel de lucruri..”

-În secțiunea dedicată alegerii celor 3 fani pentru poze (un fan din trei a fost ales pentru poză în prima zi), Yuchun a făcut poze cu 3 fani norocoși. Apoi, a spus că își cere iertare de la fanii cu care nu a făcut poze ieri. Și a promis că “În timpul turneului din mai voi face poze cu fanii dacă voi avea ocazia.”

– Ce ai mâncat azi? “Azi nu am mâncat nimic încă. Pentru că din cauza dietei mănânc o singură dată pe zi” Fanii continuă să întrebe ce-i place lui Yuchun să mănânce. “Mi-ar plăcea să mănânc arici de mare… aricii de mare japonezi sunt cei mai buni!”  

-Ce rol ai vrea sa joci? “Aș vrea foarte mult să joc în ‘Midnight Diner/Restaurantul de la miezul nopții’. Pentru că sunt un mare fan~”

“Nu am pregătit multe pentru azi pentru că vreau s-mi exprim sentimentele adevărate. Așa că, nu m-am pregătit foarte tare”.  

“Am dormit bine azi noapte, după mult timp… Mulțumesc că mi-ați dat energie ieri. Vă mulțumesc foarte mult.”

-Discuția de la final ”Pentru că voi sunteți aici, sunt și eu aici. Acum înțeleg cu adevărat ce înseamnă acest lucru. Așa că, voi munci din greu, la o intensitate de 100%.”

“Ieri și azi au fost ca un vis, un vis în care nu credeam. Dar acum am înțeles că nu mai e un vis. Acum cred că aceasta e realitatea.” 

“Îmi doresc să locuiesc în Japonia. După ce voi discuta cu personalul, îmi doresc să semnez cu o companie din Japonia și să încep activitățile în Japonia.”

Shared by: JYJ Romania via JYJ LOVERS IN THE PHILIPPINES

Ro Trans: Lalla of JYJ Romania

Daca preluati aceasta postare va rugam sa pastrati toate creditele intacte. If you take out this post please do not alter the credits.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s