[RO TRANS] 11.03.18 Scrisoarea lui Yuchun – FANMEETING & MINI CONCERT IN JAPONIA 2018, PARK YUCHUN ‘再会 remember the memories’ – ziua a doua/Yuchun’s letter to fans – FANMEETING & MINI CONCERT IN JAPONIA 2018, PARK YUCHUN ‘再会 remember the memories’ – DAY 2

29177000_1699481006784027_6344005869759365120_n.jpg

[RO TRANS]

Nu ne-am văzut de mult. Cum sunteți?

În primul rând, după mult timp, nu m-ați uitat și ați continuat să mă așteptați. Vă mulțumesc foarte mult pentru asta. Când am aflat că voi putea să vă revăd, inima mea a început să bată cu putere și am fost foarte tensionat. De asemenea, eram îngrijorat din tot sufletul.

Îmi cer iertare de la cei care încă sunt îngrijorați pentru mine din diverse motive și care m-au așteptat mult timp. Am sperat să vă pot transmite toată recunoștința mea și remușcarea mea, vouă, celor care continuați să țineți la mine.

La FM-ul de azi, pentru mine nu este de ajuns să transmit emoțiile mele celor care încă țin la mine. Dar continui să mă rog ca azi să devină prima zi din noul nostru început. După această 再会 ”trezire a amintirilor”, pentru a vă putea întâlni din nou, voi munci din ce în ce mai mult. Am așteptat atât de mult timp 再会 trezirea amintirilor noastre. În speranța că și voi sunteți ca mine, în așteptare și nerăbdători pentru ziua de azi, acum, sunt aici să vă văd…

Video link: aici

Ro Trans: Lalla of JYJ Romania

Shared by JYJ Romania via 박유천 Park Yuchun 6002 Fan Club

Daca preluati aceasta postare va rugam sa pastrati toate creditele intacte. If you take out this post please do not alter the credits.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s