[INFO] 16.03.17 Anunț C-JeS: Poziția oficială cu privire la rezultatele investigației lui Park Yuchun/C-JeS Notice: Official stance in accordance to investigation results on Park Yuchun

 photo 170316cjesofficialstatement-KOR_zpsugqagpa3.png

[Traducere]

Procuratura Districtului Central din Seoul l-a achitat pe Park Yuchun de toate cele 4 acuzații cu privire la cele 4 cazuri de presupus viol și altele, în data de 13.03.2017.

În special, în cazul al doilea în care la Stația de Poliție Gangnam (Park Yuchun) a fost reclamat pentru prostituție, a fost achitat de toate suspiciunile din moment ce reclamația nu a avut niciun temei; iar în aceeași zi (13.03.17) reclamanta a fost pusă sub acuzare, în stare de libertate de către Curtea Districtului Central din Seoul. De asemenea, cu privire la primul caz, unde au avut loc arestări și punere sub acuzare pentru șantaj, Curtea Districtului Central din Seoul i-a condamnat pe cei trei inculpați la 2 ani de închisoare, pentru faptele recunoscute de șantaj și calomnie. În cazurile 3 și 4 nu se știe unde sunt reclamantele iar procesul pentru calomnie nu a putut începe.

Aceasta este concluzia finală a acuzațiilor aduse în incidentul care îl privește pe Park Yuchun din luna iunie a anului trecut până acum.

Indiferent de circumstanțe, Park Yuchun dorește să facă o plecăciune și să-și exprime cele mai sincere regrete că a creat o controversă în societate cu acest incident și că nu a avut simțul moral al responsabilității.

De asemenea, dorim să mulțumim fanilor din țară și de peste hotare că au urmărit tot timpul rezultatul investigațiilor și că l-au sprijinit până la sfârșit. Park Yuchun va folosi acest incident ca pe o oportunitate de a-și revizui viața ca persoană publică, de a reflecta la cele întâmplate.

Source: C-JeS Official Homepage
Translated by: rilanna of JYJ3
Shared by: JYJ3

*** Traducere alternativă***

Declarația oficială a C-JeS cu privire la rezultatele cazului lui Park Yuchun/C-JES’ OFFICIAL STATEMENT ON THE INVESTIGATION RESULT OF PARK YUCHUN’S CASE

În data de 13 martie 2017, Procuratura Districtului Central din Seoul l-a achitat pe Park Yuchun de toate suspiciunile din cele 4 cazuri legate de reclamațiile de agresiune sexuală făcute împotriva sa. 

În special, Procuratura Districtului Central din Seoul l-a declarat inocent pe Park Yuchun pentru acuzația de prostituție, acuzație primită și apoi înaintată (T/N: procuraturii) de către Secția de Poliție Gangnam în al doilea caz, pe motiv că nu există absolut nicio dovadă,  iar Curtea Districtului Central din Seoul a pus-o sub acuzare pe a doua reclamantă pentru suspiciunea de acuzații false, fără detenție, în aceeași zi.  Pe de altă parte, Curtea Districtului Central din Seoul a găsit-o pe prima reclamantă și pe complicii ei, care erau puși sub acuzare privați de libertate, vinovați de acuzații false și încercare de șantaj, iar reclamanta a fost condamnată la doi ani de închisoare în data de 17 ianuarie 2017. Pentru cazurile 3 și 4, investigația pentru acuzații false nu a putut fi demarată deoarece reclamantele nu au putut fi localizate.

Prin urmare, reiese clar în final că Park Yuchun a fost declarat inocent în toate cazurile apărute din iunie anul trecut până în acest moment.  

Indiferent de motive, Park Yuchun, ca o persoană care a fost iubită foarte mult, își cere scuze cu toată sinceritatea că a cauzat o controversă socială și că nu a avut responsabilitate morală.

De asemenea, își transmite toată recunoștința tuturor fanilor din Coreea și de peste hotare care au stat cu ochii pe rezultatele investigației și care l-au sprijinit. Park Yuchun se va folosi de acest incident pentru a-și evalua viața ca persoană publică și va reflecta asupra propriilor acțiuni.

Source: C-JeS
Trans by: Uttunfan
Shared by: 6002SKY

Ro Trans: Lalla of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania

Notă Lalla: Motivul pentru care C-JeS a amânat atât de mult această declarație oficială e faptul că până acum Yuchun era încă suspectat de solicitare de prostituție. Abia la data de 13 martie 2017 Procuratura l-a achitat de absolut toate acuzațiile. Recițiți aici poziția oficială anterioară a C-JeS.

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s