[ȘTIRE/NEWS] 13.03.17 O altă reclamantă a lui Park Yuchun a fost pusă sub acuzare pentru suspiciunea de acuzații false.. mandatul de arestare a fost respins/Park Yuchun’s other female accuser, indicted under suspicions of false allegations..arrest warrant dismissed

Domnișoara B(24) a fost pusă sub acuzare fără privare de libertate sub suspiciunea de acuzații false, pentru următoarea plângere: “Am fost agresată sexual de Park Yuchun în baia unui local.”

Departamentul de Investigații Criminale privind Femeile și Copiii de la Procuratura Districtului Central din Seoul a pus-o sub acuzare pe domnișoara B sub suspiciunea de acuzații false, pentru că a făcut o plângere falsă, afirmând că a fost agresată sexual de cântărețul și actorul Park Yuchun și reținută cu forța în baia unui local, în decembrie 2015.

YC

“L-am cunoscut pe Park Yuchun într-un local și am făcut sex cu el” a afirmat domnișoara B la poliție și a reclamat într-o declarație că ”Park Yuchun mi-a cerut datele de contact și înainte de a face sex a promis că îmi va da echipamente muzicale și alte lucruri, dar a plecat imediat ce s-a terminat actul sexual”.

Dintre cele 4 femei care au depus reclamație împotriva lui Park Yuchun, domnișoara A și domnișoara B au fost puse sub acuzare pentru acuzații false (T/N: domnișoara B a fost deja condamată de prima instanță). Domnișoara B pe lângă suspiciunea de acuzații false este acuzată și pentru defăimare în presă, după ce s-a întâlnit cu un anumit producător de la o televiziune și a lansat acuzații (T/N: la adresa lui Park Yuchun) într-un interviu.

A avut loc și o examinare riguroasă a unui mandat de arestare în data de 3 (martie) dar Curtea a respins mandatul de arestare. Domnișoara B. va fi judecată în stare de libertate pentru suspiciunea de acuzații false și defăimare.

Source: SBS funE via Daum
Translated by: rilanna of JYJ3
Ro Trans: Lalla of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania via JYJ3

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s