[RO TRANS] 07.02.17 Declaratia integrala cu privire la vanzarea hotelului Toscana + alte clarificari / Full statement on the sale of Toscana + questions answered

1. Detalii despre vanzarea hotelului Toscana

Din cauza unor complicatii la nivelul administrarii cheltuielilor hotelului, in special in perioada extra-sezon a devenit dificila acoperirea integrala a nevoilor financiare ale hotelului. Cu toate acestea, dificultatile au fost depasite cu ajutorul lui Kim Junsu, care a investit propriile venituri in acoperirea costurilor hotelului. In prezent, o terță parte a fost angajata pentru a gestiona problemele financiare ale resortului.

Totusi, am stabilit ca va fi greu pentru Kim Junsu sa continue exclusiv a sprijini financiar hotelul, mai ales ca urmeaza sa se inroleze in armata si veniturile sale din activitati nu vor mai putea fi constante, astfel incat hotelul Toscana a fost vandut unei companii specializate in managementul hotelier.

2. Este acesta un caz de evaziune fiscala?

Nu. Junsu va ramane in continuare unul dintre co-proprietarii hotelului. Junsu a negociat pastrarea unor actiuni cu cumparatorul si va fi, indirect, parte a hotelului Toscana. Pana acum familia sa a administrat direct Toscana, dar Junsu va continua sa contribuie, indirect, la managementul hotelului, prin cota de actiuni detinuta.

3. Au existat intarzieri la plata salariilor?

Vrem sa clarificam definitv acest aspect: nu a fost niciodata amanata plata salariilor angajatilor hotelului Toscana. In plus, toate platile s-au facut si in timpul procesului de vanzare, iar angajatii care au beneficiat de compensatii financiare le-au primit in integralitate.

In timpul procesului de vanzare, Junsu a insistat asupra faptului ca cel mai important si sensibil aspect este tranzitia angajatilor, iar cumparatorul a promis ca va pastra cat de multi dintre vechii angajati va putea.

Kim Junsu depune toate eforturile necesare pentru a-si asuma responsabilitatea fata de Toscana pana la sfarsit, iar vanzarea s-a facut pentru a evita posibilele consecinte negative.

Source: Donga
Translation Credit: @ohmyjunsu
Ro trans: Free of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania via JYJ3

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s