[STIRI/NEWS] 22.01.17 Kim Jaejoong va reveni cu o drama in acest an si isi dezvaluie porecla primita in armata/ Kim Jaejoong to comeback with a drama this year, also revealed his nickname in the Army

[STIRE] Kim Jaejoong din JYJ promite fanilor ca se va intoarce la actorie in acest an/JYJ’s Kim Jaejoong Promises Fans He Will Return To Acting This Year

 photo jaejoong.jpgoriginal_zpserubxrru.jpgIn data de 22 ianuarie, Kim Jaejoong de la JYJ si-a dezvaluit planurile de a se intoarce la actorie!

In timpul concertului sau solo, “2017 Kim Jaejoong Asia Tour in Seoul – The Rebirth of J,” Kim Jaejoong a spus publicului: “Simt nevoia sa va prezint o latura frumoasa a mea prin intermediul ecranului.”

Dupa ce si-a anuntat dorinta de a se intoarce la actorie cat de curand posibil, a vorbit si despre tipurile de personaje care l-ar interesa.

“Dupa ce imi inchei concertele, cred ca cel mai bine ar fi ca in acest an sa ma prezint in fata voastra ca actor, printr-o productie buna,” a dezvaluit Kim Jaejoong. In timpul armatei am urmarit multe comedii. Rolurile serioase sunt bune, dar cred ca si rolurile amuzante si confortabile pot fi la fel de bune.”

Kim Jaejoong si-a explicat entuziasmul de a lucra la cat mai multe proiecte, spunand: “Am facut pauza doi ani, astfel ca acum vreau sa desfasor cat de multe activitati pot.”

Sunteti nerabdatori sa-l vedeti pe Kim Jaejoong intorcandu-se la actorie cu o comedie?

Source: (1)
Credit: Soompi

.

[STIRE/NEWS] Kim Jaejoong din JYJ dezvaluie ce porecla a castigat in armata datorita corpului sau bine lucrat/JYJ’s Kim Jaejoong Reveals What Nickname His Fit Body Earned Him In The Army

 photo JYJ-Kim-Jaejoong-2.jpgoriginal_zpsgzi8usaq.jpg

Kim Jaejoong din JYJ si-a laudat recent corpul bine lucrat obtinut in timpul armatei.

Cantaretul si-a sustinut concertul solo, “2017 Kim Jaejoong Asia Tour in Seoul – The Rebirth of J,” in data de 22 ianuarie, fiind prima serie de concerte dupa liberare.

 photo JYJ-Kim-Jaejoong.jpgoriginal_zpsdby7mvyb.jpg

In aceasta zi, Kim Jaejoong si-a schimbat tinutele chiar in fata fanilor, oferindu-le tuturor ocazia de a-i admira corpul bine lucrat.

A spus: “Cat am fost soldat am avut un corp grozav. Toti obisnuiau sa-mi spuna Captain America.”

 photo Kim-Jaejoong-JYJ.jpgoriginal_zps0ujfn49z.jpg

Totusi, se pare ca o conditie fizica buna nu este suficienta pentru a tine piept frigului iernii. Kim Jaejoong a spus: “Am racit ieri. Mancam pui prajit cu Jang Geun Suk cand deodata am avut frisoane.” A incheiat spunand:” Dar ce pot face? Va trebui sa cant chiar daca sunt racit.” si “Oricum, intr-un concert cantaretul isi imbina fortele cu fanii lui. Va rog sa echilibrati voi situatia acolo unde prestatia mea este deficitara.”

Sunteti de acord cu Jaejoong asupra faptului ca are un corp asemeni lui Captain America?

Source: (1) (2)
Credit: Soompi
Ro Trans: Ella of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania via JYJ3

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s