[ȘTIRE/NEWS] 17.01.17 Acuzatoarea lui Park Yuchun condamnată la 2 ani de închisoare.. ”Acuzații false drept fapte false” [Pe larg]/Park Yuchun’s female accuser sentenced to 2 years in prison..”False allegations as false facts” [Comprehensive]

Departamentul de Justiție, femeia care a adus ”acuzații false” la adresa lui  Park Yuchun a fost condamnată la 2 ani de închisoare.. ”Acuzații false drept fapte false” [Pe larg]

În cazul domnișoarei A – care este judecată pentru suspiciunea de acuzații false și încercare de șantaj, după ce a l-a acuzat pe actorul și cântărețul Park Yuchun de agresiune sexuală – Curtea a dat sentința de 2 ani de închisoare.

În data de 17 ianuarie, data stabilită pentru înaintarea sentinței în cazul domnișoarei A și a asociaților acesteia, suspectați de încercare de șantaj la adresa lui Park Yuchun, a avut loc o audiere susținută de Divizia 15 de Investigații Criminale de la Curtea Districtului Central din Seoul. În această zi, departamentul de justiție a condamnat-o pe domnișoara A la închisoare, reținând faptele de acuzații false și încercare de șantaj.

Departamentul de justiție a stabilit că domnișoara A a adus acuzații împotriva lui Park Yuchun folosind informații false. Departamentul de justiție a expicat faptul că domnișoara A nu a reușit să fie convingătoare prin afirmațiile sale că ar fi fost agresată sexual. De asemenea departamentul de justiție a declarat faptul că Park Yuchun nu a întreținut relații sexuale cu domnișoara A prin silire, constrângere și nici cu forța. Mai mult, domnișoara A a afirmat că a fost agresată sexual dar nici măcar nu a încercat să spună celor din jurul ei că a fot agresată sexual, imediat după presupusa agresiune sexuală.

YC Yuchun

Pe lângă toate acestea, domnișoara A, iubitul acesteia, domnul B și domnul C au pledat vinovați la acuzațiile de încercare de șantaj. Domnișoara A, domnul B si domnul C s-au înțeles să prezinte reprezentanților agenției lui Park Yuchun faptul că Park Yuchun a agresat-o sexual și că intenționează să depună o acuzație oficială în fața autorităților de investigație. Departamentul de justiție a explicat modul în care ”inculpații domnul B și domnul C au amenințat că vor depune plângere la poliție sau că vor furniza informația presei. De asemenea, domnișoara A a înaintat o plângere la Stația de Poliție Gangnam. În baza acestor fapte, reiese clar faptul că inculpații au încercat să stoarcă bani de la victimă, prin șantaj”.

În plus, domnul B și domnul C au fost și ei condamnați pentru săvârșirea faptei împreună cu domnișoara A. Domnul C a primit 2 ani și jumătate de închisoare iar domnul B a primit o sențință de 1 an și jumătate.

Anterior, în luna iulie, Park Yuchun a fost declarat nevinovat de procuratură pentru toate acuzațiile aduse împotriva lui, după ce a fost acuzat de agresiune sexuală. Apoi, Park Yuchun a intentat proces împotriva părții reclamante, domnișoara A și grupul acesteia, cu acuzația de afirmații false și încercare de șantaj. În acest moment are loc procesul în urma căruia domnișoara A și asociații ei vor fi trimiși la închisoare.

Source: OSEN
Translated by: rilanna of JYJ3
Ro Trans: Lalla of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania via JYJ3 (EN)

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s