[STIRE/NEWS] 02.01.17 Biletele pentru concertul lui Kim Jaejoong din JYJ s-au vandut in mai putin de un minut – Dragostea neclintita a fanilor loiali/ JYJ’s Kim Jaejoong’s Concert Tickets Sold Out In Less Than 1 Minute – Unwavering Love From Loyal Fans

jj jaejoong rebirth of j

Fanii lui Kim Jaejoong din JYJ si-au dovedit inca o data loialitatea si dragostea neschimbata fata de artist.

In ciuda faptului ca a avut o pauza de 1 an si 9 luni (exceptand activitatile muzicale din timpul armatei), Kim Jaejoong a reusit sa-si demonstreze popularitatea exploziva in momentul in care toate biletele pentru concertele sale s-au vandut in mai putin de un minut.

Kim Jaejoong, care tocmai s-a intors din armata in 30 decembrie, a anuntat detaliile referitoare la concerte cu doar doua zile inainte de punerea in vanzare a biletelor.

Potrivit unui reprezentant al agentiei de bilete, de obicei artistii ofera informatii despre concerte cu cel putin doua luni inainte de a avea loc spectacolele, dar Jaejoong a oferit detaliile cam tarziu. Totusi, reactia fanilor din toate colturile lumii a fost covarsitoare, iar competitia pentru bilete a fost dura.

Concertele lui Jaejoong “2017 KIM JAEJOONG ASIA TOUR IN SEOUL ‘THE REBIRTH OF J’” vor fi sustinute in Hwajeong Gymnasium, Universitatea Korea, in 21 si 22 ianuarie. Apoi va pleca in turneu si prin alte tari pentru a-si intalni si fanii din alte locuri.

Pe de alta parte, Jaejoong si-a inceput deja activitatile, sustinand un fansign in ziua urmatoare liberarii din armata. La evenimentul sustinut in Live Plaza, la Coex Mall, au fost prezenti peste 1000 de fani care au dorit cu ardoare sa-l intalneasca.

Ei bine, asta este influenta lui Jaejoong. Felicitari si bine ai revenit!

Credit: GoKPop
Ro Trans: Ella of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s