[ȘTIRE/NEWS] 22.12.16 Pentru acuzatoarea care ”a încercat să-l șantajeze” pe Park Yuchun s-a propus o pedeapsă de 2 ani de închisoare.. Sentința se va da în luna ianuarie [Pe larg]/Accuser who ‘attempted extortion’ of Park Yuchun, demanded of 2 years in prison..Sentencing in January [Comprehensive]

Procuratura a solicitat o pedeapsă de 2 ani de închisoare pentru domnișoara A, o persoană din grupul celor care au adus acuzații false la adresa lui Park Yuchun. De asemenea, au solicitat 1 an și jumătate pentru domnul B, care a comis crima împreună cu domnișoara A și 3 ani și jumătate pentru domnul C care a comis aceeași crima în mai multe instanțe. Sentința va fi dată în data de 17 ianuarie.

Într-o audiere susținută de Divizia 15 de Investigații Criminale la Curtea Districtului Central din Seoul, în data de 22 (decembrie) la ora 4 PM a avut loc procesul care vizează acuzațiile aduse domnișoarei A și a asociaților acesteia de încercare de șantaj. La procesul de azi,  în spatele ușilor închise, a avut loc interogarea suspecților iar procuratura a prezentat pedeapsa finală solicitată.

În această zi, interogatoriul domnișoarei A, desfășurat în spatele ușilor închise, a durat 2 ore și 30 de minute. Se spune că departamentul de justiție a condus interogatoriul cu ușile închise pentru a proteja intimitatea domnișoarei A și a victimei.

La finalul procesului, procuratura a solicitat o pedeapsă de 2 ani de închisoare pentru domnișoara A, care a adus acuzații la adresa lui Park Yuchun. În plus, pentru domnul B, concubinul domnișoarei A, au spus: ”Luăm în considerare faptul că acesta s-a implicat în caz după ce a auzit de la domnișoara A că a fost abuzată sexual și solicităm o pedeapsă de un an și jumătate [în închisoare]”. De asemenea, pentru domnul C au prezentat motivele sentinței propuse, astfel: ”Este greu să-ți închipui că a participat la crimă din cavalerism – fiind un mafiot care a comis crima în aceeași perioadă, în mod repetat – și că a luat parte la cimă fără să fi fost plătit pentru asta”.

YC Yuchun

Inculpații, prin pledoariile finale și-au exprimat convingerea că sunt acuzați pe nedrept de departamentul de justiție. Domnișoara A a solicitat clemență mărturisind incidentul în detaliu și faptul că regretă acțiunile din trecut.

Procesul în urma căruia domnișoara A și grupul său vor primi sentința este în curs de desfășurare.

Source: OSEN via Naver
Translated by: rilanna of JYJ3
Ro Trans: Lalla of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania via JYJ3 (EN) 

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s