[STIRE/NEWS] 11.12.16 In timpul concertului sau, Kim Junsu de la JYJ vorbeste despre inrolarea in armata si altele/JYJ’s Kim Junsu Talks About Upcoming Military Enlistment And More At His Concert

 photo 2016121102000556800124801.jpgoriginal_zpsnaj0svm8.jpgKim Junsu isi ia ramas bun de la fanii sai prin intermediul ultimului sau concert cu orchestra inainte de inrolarea in armata.

C-JeS Entertainment a declarat: “Kim Junsu si-a sustinut a cincea editie a concertelor sale de final de an ‘2016 XIA Ballad & Musical Concert with Orchestra vol.5’, iar in spectacolul de ieri a vorbit cu sinceritate despre apropiata inrolare militara. Acest concert a fost o compilatie a carierei sale in musicaluri si au fost vandute toate cele 20.000 de locuri pentru cele trei reprezentatii.”

Kim Junsu a cantat piese ale tuturor personajelor pe care le-a interpretat in cei sase ani de musicaluri si a creat astfel propriul sau musical bazat pe cariera lui de pana acum. S-a contopit perfect cu fiecare personaj si cu fiecare scena jucata, iar fanii sai au asteptat fiecare moment cu sufletul la gura, deoarece pe ecranele uriase erau surprinse fiecare respiratie, expresie si miscare a lui Kim Junsu.

 photo 1481427071-65-org.jpgoriginal_zpstx3wetdw.jpg

Un reprezentant a declarat: “Kim Junsu a trebuit sa sustina singur intregul spectacol, exceptie facand doar momentele cand si-a schimbat tinutele. A avut sarcina grea de a portretiza sapte personaje, dar s-a descurcat minunat si a dominat scena. A fost un spectacol pe care doar Kim Junsu l-ar fi putut sustine si si-a dat toata silinta sa creeze pentru fanii lui cea mai grozava reprezentatie pe care ar putea sa le-o ofere.”

In timpul concertului, Kim Junsu le-a multumit actritelor Ock Joo Hyun si Oh So Yeon, partenerele sale in “Elisabeth” si “December”. De asemenea, a luat un scurt interviu compozitorului Kim Mun Jung, responsabil cu orchestra si muzica pentru acest concert, si totodata, persoana care i-a fost alaturi cea mai lunga perioada de-a lungul carierei lui de actor de musical.

 photo 2016121112353580172.jpgoriginal_zps0xk0seu7.jpg

Dupa ce a interpretat un cantec din musicalul din 2011, “Tears of Heaven,” Kim Junsu a vorbit cu sinceritate despre viitoarea sa inrolare. Cantaretul a spus: “Mi se pare ca e o ironie sa cant piesa din ‘Tears of Heaven’ imbracat intr-o uniforma militara, si asta pentru ca acesta este ultimul meu concert de balade si musical inainte de inrolarea in armata.”

A continuat, spunand: “Imi place sa ma gandesc la serviciul militar ca la o pauza ce va trece repede. Cred ca toti barbatii coreeni trebuie sa treaca prin asta si fiti linistiti ca voi avea grija de sanatatea mea. Odata ce aceasta perioada va trece, ma voi intoarce si va voi rasplati pentru toata iubirea pe care mi-ati oferit-o.”

 photo 2016121102000556800124802.jpgoriginal_zpsd1njepoc.jpg

Intre timp, Kim Junsu va avea ultimul sau spectacol din cadrul “2016 XIA Ballad&Musical Concert with Orchestra vol.5” in data de 11 decembrie.

Source: Seoul Daily
Credit: Soompi
Ro Trans:
Ella of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania via JYJ3

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s