[ȘTIRE/NEWS] 21.11.16 Kim Junsu se va înrola în armată ca polițist, în data de 9 februarie 2017 [Oficial]/Kim Junsu will enlist as conscripted policeman on February 9, 2017 [Official]

 photo 4_zpsl42otydi.jpg

Cântărețul Kim Junsu se va înrola în data de 9 februarie, anul viitor.

În data de 21 [noiembrie], pe pagina oficială a Secției de Poliție din Provincia Gyeonggi, Kim Junsu a fost listat printre candidații care au fost selectați în Unitatea nr. 348, Relații Publice a Polițiștilor Înrolați. Se va înrola la Centrul de Antrenament al Armatei din Nonsan.

În după-amiaza aceleiași zile, C-JeS Entertainment, agenția lui Kim Junsu a declarat prin reprezentantul său: ”Este adevărată știrea despre înrolarea lui Kim Junsu în luna februarie” și ”A fost selectat în Unitatea de Relații Publice a Polițiștilor Înrolați”.

Până la înrolarea sa, Kim Junsu va fi angrenat în activități. Își va susține concertul de sfârșit de an la Stadionul Acoperit Jamsil, timp de 3 zile, în perioada 9 – 11 a lunii viitoare [decembrie], și, de asemenea, va juca în musicalul ‘Death Note’ care va fi reluat la Casa Operei de la Centrul de Artă Seoul, în ianuarie 2017. Se pare că acesta va fi ultimul proiect al lui Kim Junsu înainte de înrolare.

Source: Sports Hankooki
Translation by: rilanna of JYJ3
Ro Trans: Lalla of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania via JYJ3 (EN)

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s