[STIRE/NEWS] 21.11.16 Dupa finalizarea stagiului militar, Kim Jaejoong se va reintoarce pe scena printr-un turneu de concerte, in ianuarie 2017/Kim Jaejoong to comeback with concert tour in January after discharged from ROKA

[STIRE/NEWS] Dupa ce se va libera din armata, in decembrie, Kim Jaejoong va porni imediat intr-un turneu de concerte la nivel national, incepand din Seul, in ianuarie 2017/After discharged from ROKA in December, Kim Jaejoong to hold nationwide/overseas concert tours right away in January 2017 starting in Seoul

 photo 81433345.2_99_201611210658182.jpgoriginal_zpsy1krc5ed.jpgKim Jaejoong isi va intalni fanii prin intermediul concertelor, la o luna dupa incheierea stagiului militar.

CJeS Entertainment a anuntat ca Jaejoong isi va pregati concertele imediat dupa liberarea din decembrie si isi va incepe turneul de concerte in luna ianuarie a anului viitor. Turneul va demara in Seul si va fi sustinut la nivel national. Se iau in considerare si concerte peste hotare. CJeS se ocupa acum de aceste aspecte. Vor incepe organizarea concertelor de indata ce Jaejoong isi va finaliza stagiul militar.

Kim Jaejoong poate sustine concerte imediat dupa liberare deoarece si-a lansat cel de-al doilea album de studio in luna februarie a acestui an. De asemenea, cunoaste detaliile concertelor avand in vedere ca inainte de a se inrola a filmat clipuri pentru concertul cu holograma sustinut in Japonia si Coreea. Aceste aspecte scurteaza la minimum perioada de absenta cauzata de inrolarea in armata.

Kim Jaejoong a finalizat albumul NO.X inainte de inrolare cu scopul de a-l oferi fanilor sai drept cadou pentru perioada cat va fi in armata. A fost lansat in 12 februarie 2016 si a ocupat locul 1 in topurile iTunes din Malaezia, Taiwan, Tailanda, Japonia, Filipine si Hong Kong.  Piesa titlu “Love You More” a fost nominalizata la emisiunea muzicala ‘Music Bank,’ la KBS, confirmandu-i popularitatea din Coreea si de peste hotare.

Kim Jaejoong si-a inceput serviciul militar in 31 martie, 2015, la centrul de instructie al Diviziei 1, iar in prezent se afla la Divizia 55 Infanterie.

Source: Donga via Naver
Translated by: @crystalmoon64
Ro Trans: Ella of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania via JYJ3

[STIRE/NEWS] Cjes adauga: E prea devreme sa vorbim in detaliu despre viitoarele activitati ale lui Kim Jaejoong/Too early to talk about Kim Jaejoong’s future activities in detail, Cjes adds

 photo 2016112201001778600120661_99_20161121081903.jpgoriginal_zpsmc6kwbhx.jpgCJeS a anuntat revenirea lui Kim Jaejoong printr-un turneu de concerte, dupa ce-si va finaliza stagiului militar, dar a specificat ca “e prea devreme sa dicutam detalii despre viitoarele lui activitati”.

“Planurile referitoare la activitatile viitoare vor fi anuntate oficial in sincron cu apropierea momentului liberarii…”. “Este prea devreme sa vorbim detaliat despre activitatile de dupa liberare”.

“Putem sa confirmam acum faptul ca angajatii agentiei se ocupa de planificarea turneului. Dar artistul este inca in armata, asadar calendarul oficial nu poate fi inca anuntat.’

Source: Chosun via Naver
Translated by: @crystalmoon64
Ro Trans: Ella of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania via JYJ3

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s