[INFO/RO TRANS] 12.11.16 Achitarea lui Park Yuchun: Detalii despre al treilea proces al grupului de acuzatori falși (10 noiembrie)_Cazul lui Park Yuchun/Park Yuchun’s acquittal : Details on the 3rd trial of the group of false accusers (Nov. 10)_Park Yuchun’s case

Cazul în care Park Yuchun a fost acuzat în data de 10 iunie s-a dovedit a fi bazat pe acuzații false.
Park Yuchun a fost achitat de prima acuzație precum și de toate cele 4 acuzații de agresiune sexuală.
Pe de altă parte, prima reclamantă, domnișoara Lee este judecată împreună cu complicii ei, după ce a fost arestată și pusă sub acuzare pentru acuzații false și încercare de șantaj.

Inculpații domnișoara Lee si mafiotul Hwang sunt judecați în stare de arest, fiind puși sub acuzare și reținuți într-un centru de detenție.
Fapt care denotă gravitatea crimelor acestora. 

Pentru inculpata domnișoara Lee și grupul acesteia (domnișoara Lee, concubinul ei și mafiotul Hwang) care au încercat să-l șantajeze cu acuzații false pe Park Yuchun, a avut loc al treilea proces sub forma unei audieri conduse de judecătorul Choi Jong-jin la Curtea Districtului Central din Seoul, în data de 10 noiembrie.
Inculpații și acuzațiile acestui proces sunt după cum urmează:

Inculpat nr. 1. Domnișoara Lee ㅇㅇ: Ea se află într-un centru de detenție încă de la începutul procesului, din momentul în care a fost pusă sub acuzare pentru acuzații false și încercare de șantaj. A încercat să-l șantajeze pe Park Yuchun în calitate de prostituată.
Inculpat nr. 2. Lee ㅇㅇ: El a fost pus sub acuzare în stare de libertate, pentru încercare de șantaj la adresa lui Park Yuchun și este bărbatul cu care trăiește Inculpata nr. 1.
Inculpat nr. 3. Hwang ㅇㅇ: Cunoscut și drept Mafiotul-Hwang. A fost închis într-un centru de detenție de la începutul procesului, este acuzat pentru încercare de șantaj la adresa lui Park Yuchun.
             Pe lângă încercarea de șantaj a lui Park Yuchun, el este inculpat în alte două procese similare, pentru acuzații de fraudă.                              
            Presa l-a numit pe domnul Hwang drept vărul mai mare al inculpatei nr.1, dar nu este cu adevărat vărul acesteia.
            Dacă era adevărat, judecătorul ar fi subliniat acest lucru.
Judecătorul a subliniat faptul că inculpata nr. 1 și inculpatul nr. 2 au aceeași adresă în timpul primului proces, și asta pentru că informația a fost confirmată de ambii inculpați.

 photo 2_zpsbxoy3ibo.jpg

În data de 10 noiembrie a avut loc al treilea proces al celor 3 persoane, inculpații fiind acuzați de acuzații false și încercarea de șantaj a lui Park Yuchun. Procesul a început la ora 4:30 PM [KST] și s-a încheiat la ora 6:35 PM [KST].
Audierea martorilor s-a desfășurat în același mod ca la al doilea proces, în spatele ușilor închise, pentru a proteja intimitatea victimei Park Yuchun.
Audierea din această zi a vizat examinarea martorilor cu privire la cele trei persoane (inculpate).
Una dintre aceste persoane audiate a fost patroana localului asociat cu acest caz. 

Spre deosebire de al doilea proces, curtea a închis și holul din fața încăperii, iar audierea a avut loc cu ușile închise, în condiții de siguranță, iar examinarea martorilor nu a putut fi auzită de pe hol.
Din acest motiv, a fost publicată în presă o singură știre în acea zi.
A fost o relatare apărută dimineața devreme, care anunța faptul că va avea loc al treilea proces, dar detaliile despre proces nu au fost prezentate deloc.

Dacă audierile ar fi fost realizate în spatele ușilor închise de la începutul cazului lui Park Yuchun, violarea drepturilor lui Park Yuchun – victima acuzațiilor false și a încercării de șantaj – nu ar fi avut loc.

Acum este clar faptul că Park Yuchun a fost achitat.
Nu poți să nu-ți pui semne de întrebare cu privire la detaliile cazului lui Park Yuchun care au fost relatate cu frenezie de la începutul cazului.
Există semne de întrebare și cu privire la adevărata calitate a reprezentantului poliției, dacă a fost cu adevărat un reprezentant oficial al poliției sau nu.
Interviurile reclamanților falși sunt și ele lipsite de veridicitate în condițiile în care acești reclamanți au fost deferiți procuraturii pentru a fi puși sub acuzare pentru încercare de șantaj și acuzații false.

 photo 3_zpsgjzj3wts.png

“Park Yuchun, al treilea caz cu privire la ‘acuzații false de agresiune sexuală’ azi (10 noiembrie)”

S-ar putea să existe o neințelegere atunci când citești doar titlul acestei știri, singurul articol care a apărut în data de 10 noiembrie, dar
Cei trei inculpați ai acestui proces sunt cele trei persoane din grupul de acuzatori falși.
Sunt acuzați de încercare de șantaj și acuzații false, iar domnul Hwang este judecat în alte două procese sub acuzația de fraudă.
Park Yuchun este victima.
Aceasta este esența acestui proces.

La al treilea proces care a avut loc azi, au venit mult mai mulți fani ai lui Park Yuchun decât la celelalte procese.
Au așteptat într-un mod organizat în fața Curții, în timp ce avea loc audierea martorilor.
Mulți fani au spus că e bine că au venit, chiar dacă procesul nu a fost deschis publicului.   

Ei speră că inculpații vor primi pedeapsa cuvenită.
Încercarea de șantaj este o crimă serioasă, dar acuzațiile false sunt o crimă și mai gravă. Pentru că e o crimă care încearcă să ucidă caracterul unei persoane. 

Următorul proces va avea loc în data de 24 noiembrie.

Source: nowbluecho
Translations by: rilanna of JYJ3
Ro Trans: Lalla of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania via JYJ3 (EN)

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s