[VIDEO + RO TRANS] 14.10.16 Park Yuchun va fi prezent la procesul de luna viitoare a „reclamantei abuzului sexual”, în calitate de martor/Park Yuchun to attend as witness next month at trial of his ‘sexual-assault female accuser’

 

[RO TRANS]

Cântărețul și actorul Park Yuchun va fi chemat în calitate de martor la procesul domnișoarei Lee, femeia de 24 de ani care este pusă sub acuzare pentru acuzațiile false aduse împotriva lui Park Yuchun de agresiune sexuală.

La audierea care va avea loc la a 15-a Divizie de Investigație Criminală din cadrul Curții Districtului Central din Seoul, judecătorul Choi îl va nominaliza pe domnul Park drept martor cheie al incidentului și va susține o examinare a martorului în data de 24 noiembrie.

Într-o declarație scrisă  trimisă departamentului de justiție, apărarea doamnei Lee a declarat: “Domnul Park e cel care a abuzat-o sexual pe domnișoara Lee, folosind forța”, negând acuzația de afirmații false.

Source: Yonhap News | Video Credit: 연합뉴스 TV
Translations by: rilanna of JYJ3
Ro Trans: Lalla of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania via JYJ3 (EN)

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s