[ȘTIRE/NEWS] 11.10.16 Curtea a respins cererea de cauțiune a reclamantei lui Park Yuchun… judecată în stare de arest/Park Yuchun’s accuser, bail application rejected…on trial for the state of her imprisonment

YC

 

Domnișoara A, care este pusă sub acuzare pentru acuzații false prin care l-a acuzat pe Park Yuchun de agresiune sexuală, va fi judecată în stare de arest.

Conform cercurilor de experți legali, domnișoara A a depus o solicitare pentru cauțiune la departamentul de justiție în data de 12 septembrie. La acel moment, avocatul părții domnișoarei A a explicat pentru BizEnter astfel: “Am solicitat cauțiunea, pentru dreptul ei la apărare în momentul procesului, cu scopul de a fi judecată în stare de libertate, considerând că nu există riscul de a distruge dovezi sau riscul de a fugi”.

Însă, departamentul de justiție a respins solicitarea de cauțiune a domnișoarei A. ”Există dovezi de distrugere a unor probe,  temeri fondate că vor fi distruse probe, teama că (acuzata) va fugi” e explicația departamentului. În continuare, domnișoara A se va prezenta la procesul programat în data de 13 octombrie și va fi judecată în stare de arest.

Source: BizEnter
Translations by: rilanna of JYJ3
Ro Trans: Lalla of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania via JYJ3 (EN)

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s