[STIRE/NEWS] 28.09.16 Sports Chosun Exclusiv:”Park Yuchun nu va fi exclus din ‘Lucid Dream’. Lansarea a fost confirmata pentru ianuarie 2017″/Sports Chosun Exclusive: “Park Yuchun not edited out” ‘Lucid Dream’ confirm opening for January 2017

 photo 220412545730-01.jpgoriginal_zpsrhk7gdkg.jpg‘Lucid Dream’ (Regizor: Kim Jun-seong, Produs de: Road Pictures) – un film fantasy-thriller a carui lansare a fost amanata pe termen nedefinit din cauza scandalului in care a fost implicat Park Yuchun – va fi lansat in cele din urma in data de 4 ianuarie 2017, punand capat lungii asteptari.

Recent, un membru din echipa de productie a filmului a declarat pentru Sports Chosun: “S-a ajuns la decizia finala ca ‘Lucid Dream’, care fusese programat a fi lansat in toamna acestui an, sa intre in cinematografe in luna ianuarie a anului viitor”.

Continuand, acesta a explicat: “Cand Park Yuchun s-a confruntat cu scandalul in care a fost suspectat de agresiune sexuala, in luna iunie a acestui an, compania de productie a filmului si agentia NEW au discutat mult referitor la stabilirea unei date pentru lansare. Am fost pregatiti pentru toamna, dar scandalul aparut dintr-o data ne-a facut sa reconsideram momentul lansarii.

In mod deosebit, ne aflam in situatia de a nu putea edita scenele lui Park Yuchun deoarece el interpreteaza un personaj ascuns care il ajuta pe protagonistul Go Soo. Echipa de productie si NEW  au trebuit sa se adapteze situatiei si sa reconsidere data lansarii, urmarind progresul cazului lui Yuchun. Vazand ca momentul stabilit initial nu este propice, au decis ca lansarea sa aiba loc in 4 ianuarie 2017”.

‘Lucid Dream’ – ultima productie a lui Park Yuchun inainte de inrolare – facea parte din titlurile ce urmau a fi lansate in aceasta toamna. Filmarile au inceput in aprilie anul trecut, s-au finalizat in iunie si apoi filmul a intrat in post-productie timp de un an.

Dupa succesul inregistrat cu ‘Descendants of the Sun’, drama de la KBS2 difuzata in prima jumatate a acestui an, compania de distributie NEW avea asteptari la fel de mari si de la aceasta productie planificata pentru aceasta toamna.

Cu toate acestea, ca urmare a cazului lui Park Yuchun aparut pe neasteptate in luna iunie, lansarea a fost amanata. Au existat multe persoane din interior care au avut opinii de genul ‘editati la maximum aparitia lui Park Yuchun si hai sa-i dam drumul asa’, dar si asta era dificil de realizat deoarece exista o limita pana la care se poate edita povestea filmului.

‘Lucid Dream’ a fost blocat pe moment din cauza diferitelor situatii dificile cu care s-a confruntat si datorita amanarii lansarii, astfel ca a trebuit sa urmareasca momentul propice.

Intre timp, deoarece Park Yuchun a fost achitat complet de suspiciunile care planau asupra lui, a avut loc o alta runda de discutii referitoare la lansarea productiei si a fost decisa data de 4 ianuarie a anului viitor. Se preconizeaza ca scenele lui Park Yuchun sunt in totalitate incluse, needitate si intacte.

‘Lucid Dream’ este un film fantasy-thriller care prezinta lupta disperata a unui tata care si-a pierdut fiul si care incearca sa gaseasca indicii trecand de la vis la realitate, prin metoda ‘visului lucid’. Ii are in distributie pe Go Soo, Sol Kyung-gu, Kang Hye-jung, Park In-hwan, Chun Ho-jin si Park Yuchun; este filmul de debut si prima productie comerciala a regizorului Kim Jun-seong. Va fi lansat in 4 ianuarie 2017.

Source: Sports Chosun
Translated by: rilanna of JYJ3
Ro Trans: Ella of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania via JYJ3

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s