[ȘTIRI/NEWS] 22.09.16 Prima reclamantă a lui Park Yuchun solicită cauțiune… primul proces amânat până luna viitoare/Park Yuchun’s first accuser request bail…first trial postponed till next month

 photo 193_zpsmmsudslh.jpg 

Domnișoara A –care a fost arestată sub suspiciunea de declarații false și încercare de șantaj pentru acuzațiile de agresiune sexuală aduse la adresa cântărețului și actorului Park Yuchun – a solicitat cauțiune.

Conform unui specialist în legislație, domnișoara A – care a fost arestată și pusă sub acuzare sub suspiciunea de acuzații false pentru că l-a acuzat de agresiune sexuală pe actorul și cântărețul Park Yuchun în luna iunie – a depus o solicitare de cauțiune în data de 12 septembrie. Domnișoara A a fost arestată și închisă într-un centru de detenție în luna august.

E de așteptat să existe o audiere la Curte pentru solicitarea de cauțiune a domnișoarei A în data de 27 septembrie. Pe lângă asta, primul proces care o vizează pe domnișoara A, iubitul domnișoarei A și vărul ei mai în vârstă – care trebuia să aibă loc în data de 22 septembrie – a fost de asemenea amânat pentru data de 13 octombrie.

Source: SBS funE via Naver
Translations by: rilanna of JYJ3
Ro Trans: Lalla of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania via JYJ3 (EN)

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s