[STIRE/NEWS] 18.09.16 Kim Jaejoong isi va incheia stagiul militar in decembrie. Agentia pregateste revenirea acestuia in divertisment / Kim Jaejoong to get discharged (from army) on December 30th…agency “start planning of activities for his return”

 photo 2016091313151492381_2.jpgoriginal_zpsggjfic48.jpg

Avand in vedere ca data liberarii cantaretului Kim Jaejoong (JYJ) din armata se apropie, atentia publicului este indreptata spre revenirea acestuia in industria divertismentului.

Kim Jaejoong isi va incheia stagiul militar in 30 decembrie. Cu aproximativ 3 luni inainte de liberare, fanii sunt foarte curiosi ce fel de activitati va pregati ulterior artistul.

Referitor la acest subiect, un reprezentant al C-JeS Entertainment a declarat pentru Star News, “Facem pregatiri in cadrul agentiei, in vederea revenirii lui  Kim Jaeoong.”.

Reprezentantul a spus: “Luam in considerare foate multe optiuni, cum ar fi concerte de prezentare a pieselor de pe albumul lansat in timpul stagiului militar, activitati ca actor, dar si altele,” respectiv: “Este prematur sa mentionam ce va face exact dupa reveniret, din moment ce a mai ramas o buna perioada de timp pana la incheierea stagiului”.

Acesta a adaugat: “Prioritatea noastra va fi sa ne concentram pe activitati dedicate acelora care i-au ramas loiali lui Kim Jaejoong si pe durata desfasurarii stagiului sau militar”.

Reprezentantul a dezvaluit: “Multa lume este curioasa ce proiecte va avea Kim Jaejoong dupa finalizarea stagiului militar. Vom incepe prin a discuta in detaliu cu acesta, in cadrul agentiei, planurile pentru activitatile viitoare.”.

Kim Jaejoong desfasoara in prezent stagiul militar obligatoriu, activand in fanfara militara. Inrolarea sa a avut loc in 31 martie 2015.

Sources: Star News via Naver
Translations by: rilanna of JYJ3
Ro trans: Free of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania via JYJ3

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s