[ȘTIRE/NEWS] 02.09.16 Prima reclamantă a lui Park Yuchun va fi judecată/Park Yuchun’s first female accuser to be put on formal trial

 photo 1_zps21stavvu.png 

Domnișoara A  –prima care l-a acuzat pe cântărețul – actor Park Yuchun de agresiune sexuală – va fi deferită curții de judecată în data de 22 [septembrie].

Conform unui specialist jurist, audierea domnișoarei A, a vărului domnișoarei A, domnul B și a iubitului domnișoarei A, domnul C, va avea loc la Curtea Districtului Central din Seoul, în data de 22 [septembrie], ora 11:20 am.

 photo 2_zpsrtlsk4d1.png 

În cadrul investigației, poliția a descoperit dovezi care atestă faptul că s-au folosit amenințări în perioada în care domnișoara A – însoțită de domnul B și domnul C – a solicitat sute de milioane de KRW de la Park Yuchun. În cadrul acestei investigații poliția a reținut vehicularea sumei de un miliard de KRW între Park Yuchun  și domnișoara A & complicii ei, dar suspiciunea în acest caz este de încercare de șantaj, nu de extorcare, deoarece nu s-au descoperit dovezi concrete (TN: că suma de bani ar fi fost transferată suspecților).

Source: eToday
Translations by: rilanna of JYJ3
Ro Trans: Lalla of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania via JYJ3 (EN)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s