[STIRE/NEWS] 29.08.16 Prima reclamantă a lui Park Yuchun a fost pusă sub acuzare pentru ”afirmații false & încercare de șantaj”/Park Yuchun’s first female accuser indicted on charges of ‘false allegations & attempted blackmail’

Prima femeie care l-a acuzat pe cântărețul și actorul Park Yuchun de agresiune sexuală a fost trimisă în judecată pentru afirmații false și încercare de șantaj.

S-a dezvăluit faptul că Biroul Procuraturii Districtului Central din Seoul a pus-o sub acuzare pe domnișoara Lee în vârstă de 24 de ani, care este în detenție pentru suspiciunea de acuzații false, afirmând că a fost agresată sexual după ce a întreținut relații sexuale cu domnul Park.

De asemenea, și domnul Hwang în vârstă de 33 de ani – un fost membru al crimei organizate care ar fi obținut bani și alte bunuri de la Yuchun,  prin extorcare – și iubitul domnișoarei Lee în vârstă de 32 de ani vor fi deferiți justiției (dați în judecată) pentru acuzația de încercare de șantaj.

În urma investigației s-a relatat faptul că în data de 4 iunie, după ce a aflat de la domnișoara Lee că a fost agresată sexual, iubitul domnișoarei Lee a conspirat pentru a obține bani de la Park Yuchun, solicitând bani sub pretextul unei soluționări amiabile a conflictului.

In urma investigației s-a dezvăluit faptul că au fost făcute amenințări; în ziua următoare, [5 iunie], (iubitul domnișoarei Lee) s-a întâlnit cu managerul domnului Park, împreună cu domnul Hwang care are legături cu crima organizată și care i-a fost prezentat de o cunoștință. Din acea dată și până în data de 8 iunie, s-au întâlnit cu partea domnului Park în fiecare zi, solicitând mereu bani și amenințând că vor prezenta informația presei.

Însă, lucrurile au luat o altă turnură decât și-au dorit, iar domnișoara Lee e suspectată de afirmații false cu privire la acuzația de agresiune sexuală împotriva domnului Park.

Procuratura, așa cum a făcut și poliția, a ajuns la concluzia că domnișoara Lee doar a întreținut relații sexuale cu domnul Park;  și nu a fost victima unei agresiuni sexuale.

Procuratura investighează dacă și celelalte 3 femei care l-au acuzat pe domnul Park de agresiune sexuală au dat afirmații false.

Source: YTN News via Naver
Translations by: rilanna of JYJ3
Ro Trans: Lalla of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania via JYJ3 (EN)

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s