[STIRE/NEWS] 29.08.16 Prima reclamantă a lui Park Yuchun aflată în detenție e pusă sub acuzare pentru acuzații false & încercare de extorcare/PARK YUCHUN’S FIRST ACCUSER, INDICTED ON FALSE ACCUSATION & ATTEMPTED EXTORTION CHARGES WHILE BEING IMPRISONED

 photo 38_zpsabtwznms.jpg

[OBS PLUS = reporter Shim Sol Ah ]

A, prima persoană care a depus plângere împotriva cântărețului – actor Park Yuchun, și care se află în acest moment în detenție, a fost pusă sub acuzare pentru acuzație falsă și încercare de extorcare.

În data de 29 august, Divizia de Investigație pentru Femei și Copii de la Biroul Procuraturii Districtului Central din Seoul (Procurorul șef Lee Jung Hyun) a dezvăluit că domnișoara A care este în detenție, a fost pusă sub acuzare pentru că a reclamat în mod fals faptul că Park Yuchun a abuzat-o sexual (acuzație falsă și încercare de extorcare).

Mai mult, B membrul unui grup de crimă organizată și iubitul lui A, care au încercat să obțină bani cu forța de la Park Yuchun, folosindu-se de acest caz, au fost dați și ei în judecată pentru încercare de extorcare. (T/N: Cu alte cuvinte, mafiotul B și iubitul lui A au fost și ei puși sub acuzare pentru încercare de extorcare).

Conform Biroului Procuraturii, în data de 4 iunie, după ce iubitul lui A a aflat de la A că ”a fost agresată sexual de Park Yuchun”, a conspirat să obțină cu forța bani pentru ”soluționarea amiabilă” a conflictului, folosindu-se de acest caz. El, împreună cu B care i-a fost prezentat de o cunoștință, s-au întâlnit cu managerul lui Park Yuchun ziua următoare și i-au solicitat bani.

S-a demonstrat faptul că s-au întâlnit cu partea lui Park Yuchun în fiecare zi, până în data de 8 a aceleiași luni, șantajându-l cu amenințarea că ”vor dezvălui cazul presei„ și au depus plângerea de agresiune sexuală împotriva lui Park Yuchun în data de 10 iunie.

Biroul Procuraturii investighează de asemenea și eventualele acuzații false ale celorlalte 3 femei, care au depus plângere împotriva lui Park Yuchun pentru agresiune sexuală. 

(Photo = C-JeS Entertainment)
OBS PLUS = reporter Shim Sol Ah thfdk01@obs.co.kr

Source: OBS PLUS

Trans by: Uttunfan

Ro Trans: Lalla of JYJ Romania

Shared by: JYJ Romania via 6002SKY (EN)

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s