[RO TRANS] 25.08.16 Kim Junsu si Park Eun-tae, ipostaziind chimia dintre personajele interpretate in musicalul ”Dorian Gray” / ‘Dorian Gray’ Kim Junsu and Park Eun-tae show off the quintessence of male-male chemistry

A fost publicat pictorialul actorilor Kim Junsu si Park Eun-tae.

Lansat recent, pictorialul realizat de revista Scene PLAYBILL a fost gandit avand la baza conceptul celor doua personaje carora actorii le vor da viata pe scena de musical: Dorian (Kim Junsu), cel mai frumos barbat din lume, respectiv Henry (Park Eun-tae), figura reprezentativa a inaltei societati din Anglia si un barbat foarte inteligent.

 photo ---9-_-1.jpgoriginal_zpst0qmsvoz.jpg

In fotografiile publicate, Kim Junsu se afla, parca, in armonie cu floarea cea roz pe care o tine in mana, privirea sa intensa si ispititoare este evidentiata de tricoul albastru si sacoul bleumarin, imaginea creata dezvaluindu-l, practic, pe tanarul Dorian. Desi Park Eun-tae il interpreteaza pe cerebralul si echilibratul Henry, privirea calda a acestuia si postura sa relaxata infatiseaza latura sociabila a personajului sau.

 photo ---9-_2-1.jpgoriginal_zpsw8xqqsiz.jpg

Cei doi au lucrat impreuna de la repetitiile pentru musicalul ‘Dorian Gray’, dar chimia dintre ei este evidenta chiar si in aceste fotografii. Actorii au creat acel gen de atmosfera incarcata, subtil, de tensiune, desi pozeaza intr-o maniera prietenoasa. Cei doi actori au pozat cu profesionalism, obtinand cele mai bune ipostaze pentru pictorial, din fiecare unghi, fara sa-si piarda concentrarea pe parcursul sedintei foto ce a durat mai multe ore, fiind laudati pentru acest lucru de personalul  care i-a asistat.

 photo ---9-_1-1.jpgoriginal_zpsg0hs0ogu.jpg

In interviul acordat de actori dupa sedinta foto, Kim Junsu a spus: “Trebuie sa exprim, prin dansul meu, declinul si depravarea lui Dorian. Am mai dansat si in alte productii musical, dar nu am fost deplin satisfacut de prestatia mea. Cred ca, de data aceasta, pot sa ma revansez si sa ma eliberez de frustrari”.

Source: YamStage
Translation by: rilanna of JYJ3
Ro trans: Free of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania via JYJ3

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s