[STIRE/NEWS] 22.08.16 Producatorii musicalului Dorian Gray anunta lansarea unui nou videoclip si publicarea unor scene din culise / ‘Dorian Gray’ announces the releases of (a new) music video & behind footages

 photo CqcPx6qUIAA_kkz.jpgoriginal_zps088eareb.jpg

Producatorii musicalului ‘Dorian Gray’ au anuntat lansarea videoclipului pentru piesa care constituie tema sonora a personajului interpretat de Kim Junsu, precum si un clip cu scene din culise, de la filmarile din Cehia.

C-JeS Culture a declarat in data de 22 august: “Reactiile spectatorilor față de precedentele doua videoclipuri lansate in datele de 12, respectiv 17 august, au fost pozitive, astfel incat am decis sa lansam inca o piesa de pe coloana sonora, inaintea premierei. Anuntam, de asemenea, si publicarea unui clip cu scene din culise, de la filmarile videoclipului, care au avut loc in Cehia”.

In data de 24, va fi lansata piesa ‘또 다른 나(Another Me)’, cantata de Kim Junsu (Dorian Gray), precum si videoclipul acesteia, iar in data de 26 august va fi publicat clipul video cu scene de la filmarile din Cehia.

 photo image-118.jpegoriginal_zpsokqoj5jn.jpg
 photo image-116.jpegoriginal_zpsxfypynnh.jpg

‘Dorian Gray’ este o productie musical originala, realizata de C-JeS Culture, bazata pe romanul capodopera al lui Oscar Wilde, ‘Portretul lui Dorian Gray’. Prezinta povestea lui Dorian Gray, un tanar aristocrat englez, care isi vinde sufletul in schimbul frumusetii eterne. Reprezentatiile vor avea loc la Centrul de Arte Seongnam, in Sala Operei, din 3 septembrie pana in 29 octombrie.

Sursa foto : C-JeS Culture

Source: YamStage MAGAZINE
Translated by: rilanna of JYJ3
Ro trans: Free of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania via JYJ3

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s