[STIRI / NEWS] 07.08.16 Interviu cu Kim Junsu referitor la albumul acestuia / Kim Junsu’s candid interview about his album

Kim Junsu vorbeste despre faptul ca Ryu Jun Yeol a cantat o piesa de-a sa la o transmisiune live

 photo JYJ-Kim-Junsu.jpgoriginal_zpsdsgjjqfd.jpg

Gesturile afectuoase dintre actorul  Ryu Jun Yeol si cantaretul  Kim Jun Su continua!

In 6 august, C-JeS Entertainment a difuzat via Naver V LIVE un video in care Kim Jun Su explica semnificatia titlurilor alese de el pentru piesele incluse pe cel ultimul album lansat.

Kim Jun Su a fost intrebat si ce titlu onorific ar prefera, dintre ”Regele muzicii” sau ”regele dansului”, iar el a optat pentru regele dansator.

“Multa lume ma apreciaza deja pentru calitatile mele vocale, asa ca, daca ar trebui sa aleg un cuvant care sa fie asociat numelui meu, as prefera ca acesta sa fie ”regele dansului”, a explicat Junsu.

Cantaretul a discutat si despre faptul ca Ryu Jun Yeol, colegul sau de agentie, a cantat una dintre piesele lui Kim Junsu la ultima transmisiune V LIVE. “El e un actor autentic, deci nu cred ca timbrul vocal sau linia melodica sunt atat de importante. I-am simtit sinceritatea in transmiterea mesajului.”  a spus Kim Junsu.

El a adaugat: “Te iubesc, Ryu Jun Yeol,” facand o inima cu mainile sale.

Source: Sports Seoul
Credit: Soompi


Junsu raspunde la intrebari despre noul sau album

 photo 201608071250303539441_20160807125125_01.jpgoriginal_zps1p2afbdj.jpg

C-JeS Entertainment a incarcat un interviu video referitor la ultimul album al lui Junsu din JYJ, pe V app, sambata trecuta.

Junsu a inceput interviul raspunzand la intrebarea ”de ce  ai ales sa lansezi un album dance si nu unul de balade?”. El a explicat ca ii este mai usor sa cante balade, asa ca a vrut sa isi depaseasca propiile limite, considerand albumul dance o provocare.

A mai fost intrebat cu cine si-ar dori sa colaboreze din nou, cu cantareata Ben sau rappera BewhY? El a raspuns ca este fanul ambelor artiste si nu poate alege, dar, i-ar placea sa lanseze o piesa ca o continuare pentru “Silk Road”, alaturi de BewhY.

Junsu a incheiat interviul transmitand un mesaj sincer fanilor, dorindu-le sa fie sanatosi si in siguranta, in aceasta vara caniculara.

 photo 201608071250303539441_20160807125125_03.jpgoriginal_zpskwz7jygd.jpg

Source: Kpop Herald

Ro trans: Free of JYJ Romania
Shared by:
JYJ Romania via JYJ3

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s