[STIRE/NEWS] 09.08.16 Prima reclamantă a lui Park Yuchun a fost transferata azi la procuratura/Park Yuchun’s first accusers transferred to prosecution’s office today

 photo 11_zps4ql6krq7.jpg 

Domnișoara A, prima femeie care l-a acuzat pe cântărețul și actorul Park Yuchun de agresiune sexuală, a fost transferată la procuratură, unde va fi pusă sub acuzație și reținută pentru declarații false și încercare de șantaj.

Conform poliției, reclamanta lui Park Yuchun, domnișoara A și domnul Hwang cunoscut drept vărul ei, au fost transferați în dimineața zilei de 9 august de la Secția de Poliție Seoul Suseo la Procuratura Districtului Central Seoul.

Secția de Poliție Gangnam care a investigat cazul lui Park Yuchun a solicitat mandate de arestare, în condițiile în care faptele comise de domnișoara A au fost grave și a existat temerea că vor fi distruse dovezi precum și aranjarea mărturiilor; iar Curtea a emis mandatele de arestare pentru domnișoara A și domnul Hwang.

Astfel, investigația poliției cu privire la acuzațiile de agresiune sexuală aduse împotriva lui Park Yuchun a ajuns la final.

Mai devreme, în data de 15 iulie, poliția l-a achitat pe Park Yuchun de suspiciunea de agresiune sexuală în toate cele patru cazuri de agresiune sexuală.

Acestea sunt pozele primei reclamante (si a domnului Hwang) în timp ce avea loc transferul la procuratură.

 photo 12_zpsbtrkevv4.jpg
 photo 13_zpssnrua8tf.jpg
 photo 14_zpsrcs9hxsf.jpg
 photo 15_zpsrrrr8tdd.jpg
 photo 16_zpstqofs5l0.jpg
 photo 17_zpsq661antr.jpg 

Sources: Newsen + WikiTree + News1
Translations by: rilanna of JYJ3
Ro Trans: Lalla of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania via JYJ3 (EN)

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s