[ȘTIRE/NEWS] 05.08.16 Reclamanta închisă pentru ”declarații false cu privire la agresiunea sexuală a lui Park Yuchun”..”distrugerea dovezilor și riscul dispariției”/Accuser imprisoned for ‘false allegation of Park Yuchun sexual assault’…”destruction of evidence & flight risk”

 photo 152_zpsfwtomnzc.jpg 

Curtea de justiție a emis mandate de arestare, a dezvăluit Stația de poliție Seoul Gangnam. S-a emis mandat de arestare pentru acuzația de declarații false și încercare de șantaj pentru domnișoara A – prima femeie care l-a acuzat pe Park Yuchun, starul Hallyu de agresiune sexuală – iar pentru vărul domnișoarei A s-a emis mandat de arestare pentru încercare de șantaj.

Judecătorul Jo Eui-yeon de la Curtea Districtului Central din Seoul – care a condus interogatoriul suspecților – a explicat motivul pentru care au fost emise mandatele de arestare: ”Există temeri că probele vor fi distruse sau că vor fugi în momentul în care vor fi citați să spună adevărul despre faptele lor”.

Referitor la iubitul domnișoarei A, care a fost pus sub acuzare pentru aceeași culpă, de încercare de șantaj, judecătorul a declarat: ”E dificil de acceptat necesitatea și temeiul pentru arestarea lui, ținând cont de progresul investigației de până acum” respingând mandatul de arestare.

Conform legii, poliția va finaliza cazul mai devreme sau mai târziu, realizând arestările [a domnișoarei A și a vărului acesteia, domnul Hwang] și va înainta dosarul procuraturii la mijlocul săptămânii viitoare.

*

[VIDEO] 05.08.16 Cazul de agresiune sexuală a lui Park Yuchun ”Declarații false & încercare de șantaj”. Prima reclamantă arestată/Park Yuchun sexual assault ‘False allegations & attempted blackmail’ First female accuser imprisoned

 

[T/N: In video sunt prezentate aceleași informații, cu mențiunea că articolul de mai sus conține mai multe detalii.]

Sources: SBS News + Yonhap News
Video Credit: 연합뉴스 TV
Translations by: rilanna of JYJ3
Ro Trans: Lalla of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania via JYJ3 (EN)

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s