[VIDEO + RO TRANS] 04.08.16 Azi se decide arestarea primei reclamante a lui Park Yuchun pentru declarații false/Decision today on whether to imprison Park Yuchun’s first female accuser for false allegations

 

[RO TRANS]

S-au solicitat mandate de arestare pentru femeia de 20 de ani și ceva – care e suspectată de declarații false la adresa cântărețului Park Yuchun, care a fost târât într-un scandal cu agresiune sexuală – și pentru cei doi cunoscuți ai ei, se va stabili dacă vor fi închisi în această seară sau nu.

Sunt suspectați de șantaj și de faptul că ar fi încercat să obțină bani după ce (reclamanta) a acuzat în mod fals că a fost agresată sexual de domnul Park.

După ce domnișoara A și-a retras acuzația, poliția a început o anchetă pentru a afla circumstanțele în care suma de 100 de milioane KRW a fost transferată între cele două părți, s-a investigat care a fost scopul și natura sumei respective, s-au verificat dovezi menite să dezvăluie dacă a fost sau nu transferată o parte din sumă.

Source: Yonhap News | Video Credit: 연합뉴스 TV
Translations by: rilanna of JYJ3
Ro Trans: Lalla of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania via JYJ3 (EN)

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s