[ȘTIRE/NEWS] 04.08.16 Poliția ”Solicitare mandat de arestare pentru 3 persoane, inclusiv pentru reclamanta lui Park Yuchun, domnișoara A.. S-a comis o faptă gravă”/Police “Request arrest warrant for 3 people, including Park Yuchun’s accuser Ms. A..Did serious crime”

YC Yuchun

Poliția a solicitat mandat de arestare pentru un grup de 3 persoane – din care face parte și domnișoara A, cea care l-a acuzat pe cântărețul și actorul Park Yuchun de agresiune sexuală – pentru declarații false și șantaj.

În data de 4 (august), reprezentantul Secției de Poliție Seoul Gangnam a declarat pentru OSEN următoarele: “Am solicitat mandate de arestare pentru domnișoara A, prima persoană care l-a acuzat pe Park Yuchun, pentru iubitul ei și pentru verișorul ei, cu suspiciunea de declarații false și șantaj” și ”Am solicitat mandatele de arestare pentru că am concluzionat că fapta comisă este una gravă și nu una minoră”.

În continuare, a adăugat: “Până după amiază, probabil, se va decide dacă vor fi închiși sau nu”.

Park Yuchun a fost acuzat că a agresat-o sexual pe domnișoara A în data de 13 iunie. Apoi, s-a deshis o anchetă în momentul în care alte 3 femei l-au acuzat pe Park Yuchun de hărțuire sexuală, iar Park Yuchun a fost chemat la sediul poliției pentru declarații în data de 30 iunie. În data de 25 iulie, poliția nu a propus punerea sub acuzare a lui  Park Yuchun pentru agresiune sexuală ci a trimis procuraturii o propunere de punere sub acuzare pentru solicitare de prostituție și fraudă.

Partea lui Park Yuchun a acuzat prima reclamantă, pe domnișoara A de declarații false și șantaj.

Source: OSEN
Translations by: rilanna of JYJ3
Ro Trans: Lalla of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania via JYJ3 (EN)

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s