[ALT FACEBOOK/OTHER FACEBOOK] 05.07.16 Comentatorul Kim Yong-min îi transmite lui Yuchun sprijinul său/Commentator Kim Yong-min sends his support to Yuchun

Nota traducătoarei: Kim Yong-min este un comentator al evenimentelor curente din Coreea de Sud. A instruit studenții mai tineri cum să comenteze evenimentele curente prin intermediul ziarelor și transmisiilor televizate, lucrând ca prezentator și producător. Fiind unul dintre cei care au deschis drumurile podcastingului* pe piața sud coreeană, el a prezentat diverse programe, și, de asemenea, și-a câștigat popularitatea prin intermediul podcasturilor. I-au fost recunoscute meritele ca prezentator, producător și ca om de progres. (Sursa: Wikipedia)

 photo 1_zpshvzf4eec.jpg

[RO TRANS]
Park Yuchun nim, nu știu cine ești, dar nu am auzit niciodată despre tine că ai fi ridicat tivul unei fuste în timp ce cântai și nici nu te-am văzut inventând povești care să înșele imaginația publicului în timp ce dansai. Dacă există o parte pentru care trebuie să-ți asumi criticile, e natural să ți le asumi. Pentru că e profesia prin care ți-ai obținut popularitatea și prestigiul. Dar relatările de acum din presă sunt barbare. Sper că nu suferi mai mult decât trebuie din cauza presei-hienă.

Notă JYJ Ro: *Podcastingul este o metodă de distribuție pe internet a fișierelor în format multimedia (audio dar și video), prin intermediul tehnologiei Web-Feed și a formaturilor de sindicalizare de conținut (RSS, ATOM). Sursa: Wikipedia(ro)

Source: 김용민 FB via @Theangeljyj
Translations by: rilanna of JYJ3
Ro Trans: Lalla of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania via JYJ3

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s