[TRANS] 27.07.16 KBS News 9: Lovitura fatala pentru o celebritate…”Acuzatiile false sunt infractiuni grave” – Yuchun este mentionat/Fatal in blow to a celebrity…”False accusation is a serious crime” – Yuchun mentioned

 photo news.kbs.co.kr-3319437.pngoriginal_zpsnvp24vxx.png 

[Stirea incepe cu relatari despre scandalul lui Lee Jin-wook]

[…]

Park Yuchun a fost si el exonerat de acuzatiile de agresiune sexuala, dar aspecte sensibile din viata lui privata au fost expuse [in timpul scandalului].

<Inregistrare> Agentia lui Park Yuchun a declarat : “Pe langa calomnie, vom continua cu un proces de defaimare si vom cere daune, dupa ce investigatia procuraturii va fi finalizata.”

Celebritatile sunt abordate in incercarea de a se profita de pe urma unor astfel de situatii deoarece, in cazul izbucnirii unui scandal sexual, efectele sunt fatale.

Li se cer chiar sume mari de bani, ca intelegere, fiind amenintati ca filmari cu viata lor sexuala vor fi predate mass-mediei.

Acuzatiile false de acest gen reprezinta o infractiune grava, care abuzeaza de sistemul judiciar si ruineaza viata unei persoane.

[…]

Source: KBS News
Translations by: rilanna of JYJ3
Ro Trans: Ella of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania via JYJ3

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s