[REZULTAT SONDAJ/POLL RESULT] 26.07.16 Ziua în care fanii lui Park Yuchun au uimit internetul cu increderea lor/The Day Park Yoochun’s Fans Shocked The Internet With Faith

 photo 30_zpszuqwyedm.jpg 

DACĂ UN IDOL SE RIDICĂ SAU CADE, DEPINDE DE FANI.

După ce Park Yuchun a șocat lumea cu recentul său scandal sexual, fanii săi au șocat la rândul lor internetul cu încrederea.

La mai mult de la o lună de investigație, poliția a spus că Park Yoochun va fi achitat de toate acuzațiile de agresiune sexuală. Însă, scandalul a fost o lovitură uriașă pentru reputația membrului JYJ. În timp ce unii fani i-au stat alături, alții l-au părăsit.

În recentul sondaj desfășurat de Hellokpop, cititorii sunt întrebați dacă l-ar sprijini în continuare pe Park Yuchun după scandalul sexual al său. Din numărul total de voturi exprimate, respectiv  72.269, un impresionant număr de 70.269 de votanți (98%) și-au exprimat opțiunea de a crede în el în continuare și de a-l sprijini. Numai 958 de votanți (1%) au considerat că a făcut un lucru greșit, deși este achitat de toate acuzațiile de agresiune sexuală. Restul de 781 de votanți (1%) sunt cei care rămân neutri și nu știu dacă să-l sprijine în continuare în acest moment.

.

 photo 31_zpsfhecrx86.png 

Source: Hellokpop
Ro Trans: Lalla of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania via JYJ3 (EN)

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s