[STIRE/NEWS] 25.07.16 Kim Junsu de la JYJ atrage 3.000 de fani la concertul din Tailanda/ JYJ′s Kim Junsu Attracts 3,000 Fans for Thailand Concert

Kim Junsu de la JYJ a incheiat cu succes concertul din Tailanda.

In 23 iulie, Kim Junsu si-a finalizat cu succes concertul din cadrul 2016 XIA 5th ASIA TOUR CONCERT in Tailanda, la Thunder Dome. Acesta a fost primul spectacol al lui Kim Junsu in Tailanda, dupa aproximativ un an de la ultima sa vizita, si 3.000 de fani au venit sa petreaca impreuna cu artistul o seara plina de rasete si veselie.

 photo 1469325620-67-org.jpgoriginal_zpsctedz4gr.jpgFanii s-au adunat, in ciuda temperaturii de 30 de grade Celsius, si si-au aratat entuziasmul frenetic. Ca raspuns la energia cu care l-au incurajat, Kim Junsu le-a oferit un spectacol antrenant si plin de forta.

Kim Junsu a interpretat piese precum Don′t Forget, This Love Shouldn′t Go Away, Still si multe alte cantece de pe al 4-lea album de studio al sau, ‘XIGNATURE’.

 photo 1469325593-65-org.jpgoriginal_zpsmsnmbrfw.jpg

Momentul cel mai asteptat de fani a fost “Genie Time”, iar Kim Junsu nu i-a dezamagit, indeplindu-le dorintele. Cantaretul a interpretat piesa-titlu Just Yesterday, de pe mini albumul sau lansat in 2015, purtand pe cap o cordeluta inspirata de personajul Elsa.

Spre finalul concertului, Kim Junsu le-a spus fanilor: “Voi sunteti mereu cei mai buni. Era si mai bine daca puteam vorbi limba tailandeza, dar sunt recunoscator ca am reusit sa ne unim prin muzica.”

Intre timp, Kim Junsu isi va continua turneul asiatic in Shanghai, in 30 iulie.

Credit: Mwave
Ro Trans: Ella of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania via JYJ3

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s