[ALTĂ ȘTIRE/OTHER NEWS] 23.07.16 Actrița Jung Sun Ah spune că a învățat multe despre actorie de la XIA (Junsu)/Actress Jung Sun Ah Says She’s Learned A Lot From XIA (Junsu) About Acting

 photo 25_zpsh3ecxna8.jpg

Actrița de musical Jung Sun Ah l-a complimentat pe Junsu (XIA) de la JYJ, fostul ei coleg de musical, pentru abilitățile sale de interpretare!

Jung Sun Ah a apărut în data de 23 iulie într-un episod al emisiunii radio “2 O’Clock Escape Cultwo Show”, pentru a promova musicalul ”Wicked” alături de colegele actrițe Ivy și Park Hye Na.

Jung Sun Ah este o actriță de musical foarte cunoscută în Coreea și a fost întrebată de gazdele emisiunii care este cel mai bun actor de musical dintre cei cu care a jucat. “Mai mult decât aspectul fizic, consider că actorii cei mai buni sunt cei cu care pot forma o conexiune”, a răspuns ea.

“Am lucrat foarte bine alături de Junsu”, a spus actrița. “Sunt mai în vârstă ca el, dar am și învățat multe de la el ca actor, în principal cum să exprim tristețea și fericirea”.

Jung Sun Ah și Junsu și-au etalat chimia jucând împreună în musicaluri precum “Mozart!”, “Dracula” și “Death Note”.

Source: Xports News
Credit: Soompi
Ro Trans: Lalla of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania via JYJ3 (EN)

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s