[STIRE/NEWS] 20.07.16 Măsurile CCSC cu privire la emisiunea ‘PD Journal’ care a difuzat reportajul despre Park Yuchun/The KCSC, measures in regards to ‘PD Journal’ airing Park Yuchun controversy

YC Yuchun

Comisia Coreeană privind Standardele în Comunicare (prescurtată în continuare CCSC) și-a anunțat decizia de a recomanda consilierea administrativă și sancționarea legală cu privire la reportajul despre acuzațiile de agresiune sexuală aduse lui Park Yuchun în cadrul emisiunii ‘PD Journal’ de la MBC.

CCSC au introdus emisiunea ‘PD Journal’ de la MBC în recomandarea lor, după ce a avut loc ședința specială a celui de-al 25-lea Subcomitet de Deliberare a Transmisiilor, organizat în sala principală de conferințe din Mok-dong, Yangcheon-gu, Seoul, în 20 iulie.

În această zi, CCSC a subliniat: ”Au difuzat o emisiune care și-a pierdut echilibrul, trecând cu vederea faptul că investigația era în faza incipientă, iar faptele concrete încă nu erau stabilite la momentul transmisiei emisiunii” și ”modul în care au prezentat informațiile a indus publicului convingerea că bărbatul este vinovat. Acesta a fost un tratament contrar echilibrului”.

În continuare, cu privire la faptul că reprezentanții ‘PD Journal’ nu au fost contactați de agenție, au adăugat: ”Agenția (lui Park Yuchun) și-a dezvăluit motivul pentru care un interviu este imposibil, printr-un email transmis celor de la ‘PD Journal’, dar se pare ca aceștia au ignorat răspunsul, și, din acest motiv, e o problemă faptul că au difuzat emisiunea”.

CCSC și-a motivat sugestiile recomandate astfel: ”A fost un subiect care merita să fie difuzat, dar echipa de producție are o problemă, deoarece a prezentat informații din cadrul unei investigații aflate în curs de desfășurare.”

Source: OSEN via Naver
Translated by: rilanna of JYJ3
Ro Trans: Lalla of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania via JYJ3 (EN)

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s