[STIRE/NEWS + DECLARATIA OFICIALA A CJES/CJES OFFICIAL STATEMENT] 15.07.16 CJES: Park Yu Chun nu a comis infractiunile de frauda si prostitutie/ Park Yoo-chun has not committed fraud, solicitation of prostitution: C-Jes

In timp ce Parchetul l-ar putea pune sub acuzare pe actorul-cantaret Park Yuchun pentru solicitare de prostitutie si frauda, pe baza unui raport din investigatiile politiei, agentia artistului, C-JeS Entertainment a declarat vineri ca informatiile/ constatarile politiei sunt false.

 photo restmb_jhidxmake.php_zps658hnubg.jpg

                                                    (C-Jes Entertainment)

“Constatarile politiei sunt departe de a fi adevarate”, s-a declarat in comunicat. “C-Jes Entertainment doreste sa clarifice faptul ca Park nu a fost niciodata implicat in acte asociate prostitutiei. Vom coopera pe deplin in ancheta procuraturii ca sa dovedim ca Park este liber de orice acuzatie.”

In comunicat s-a mai specificat ca articolele din presa care relateaza despre cazul Park prezinta povesti nefondate si ca trusturile de presa responsabile de aceste articole s-ar putea confrunta cu procese pentru defaimare.

Declaratia companiei a venit dupa ce sectia de politie Gangnam a dat un scurt comunicat de presa, vineri dimineata, in care au spus ca s-a descoperit faptul ca Park ar fi promis bani uneia dintre acuzatoare, in schimbul serviciilor sexuale. Chiar daca schimbul de bani nu a avut loc, promisiunea unei compensatii banesti in schimbul sexului constituie infractiunea de prostitutie. Neplatirea sumei promise constituie infractiunea de frauda.

Park neaga toate acuzatiile.

Politia nu a dezvaluit alte detalii referitoare la dovezi, invocand necesitatea de a proteja identitatea acuzatoarei. Cazul lui Park a fost inaintat Parchetului, vineri dimineata.

Articol scris de: Son Ji-hyoung (json@heraldcorp.com)

Source: kpopherald
Ro Trans: Ella of JYJ Romania

+++

DECLARATIA OFICIALA DIN PARTEA CJES ENTERTAINMENT/CJES OFFICIAL STATEMENT

 photo cjes eng kor_zpse5aunwks.png

[RO TRANS]

Dragii nostri,

Buna, noi suntem Cjes Entertainment.

In primul rand, va anuntam cu regret ca au existat probleme in ce-l priveste pe cantaretul si actorul Park Yu Chun, afiliat al CJES Ent. Vrem sa ne cerem scuze pentru tot ce ar putea aparea in legaura cu aceasta situatie.

Dupa cum probabil stiti, potrivit anuntului oficial al sectiei de politie Gangnam, va asiguram ca el este achitat de toate suspiciunile recente de agresiune sexuala.

Desi procedura spune ca politia va trimite cazul Parchetului, cu suspiciunea infractiunii de prostitutie, va confirmam cu amabilitate ca rezultatul va fi cu siguranta diferit, el nu ar face o astfel de fapta niciodata. Totusi vom coopera pe deplin in investigatie si credem cu tarie ca faptul va fi dezvaluit in scurt timp.

Inca o data ne exprimam regretul in legatura cu toate relatarile false si multitudinea articolelor de tabloid care nu s-au bazat pe fapte reale. Mai mult decat atat, este clar ca toate aceste surse false au voalat esenta investigatiei referitoare la el si la problemele lui curente.  In ciuda faptului ca investigatia este inca in derulare, multe informatii neconfirmate au continuat sa se inmulteasca. Din acest motiv, am deschis o serie de procese acuzatorilor, pentru acuzatii false, si o alta serie de procese pentru defaimare. De asemenea, vom actiona ferm in legatura cu toate posturile tv indiscrete si impotriva tuturor activitatilor care ii pot prejudicia onoarea.

In numele lui Park Yu Chun, dorim sa va aducem la cunostinta faptul ca el transmite sincere scuze pentru ca a fost implicat in astfel de evenimente neplacute in timpul stagiului militar desfasurat in serviciul public. Va reflecta profund asupra celor intamplate.

Multumim tuturor fanilor care il sprijina cu dragoste si caldura, si inca o data ne cerem multe scuze pentru aceasta situatie. Ne vom da toata silinta sa prevenim intamplarea unor astfel de evenimente in viitor si depunem efort pentru rezolvarea situatiei.

Cu sinceritate,
Compania CJES Entertainment

Source: c-jes.com

Ro Trans: Ella of JYJ Romania

+++

[ALTA TRADUCERE/OTHER TRANS]

 photo cjes other trans_zpssb7v9oiw.jpg

[RO TRANS]

Buna, noi suntem Cjes Entertainment.
Pentru inceput dorim sa ne cerem scuze in legatura cu acuzatiile aduse cantaretului si actorului nostru, Park Yuchun.

Dupa cum a confirmat politia Gangnam, toate acuzatiile de agresiune sexuala impotriva lui sunt nefondate si el este nevinovat.

Desi sectia de politie Gangnam a decis sa trimita unul din aceste cazuri procuraturii, cu infractiunea de prostitutie, noi nu putem accepta aceasta decizie deoarece acest fapt nu este adevarat.  Declaram cu fermitate urmatoarele: Park Yuchun nu a cumparat niciodata sex contra unei sume de bani. Vom coopera in investigatia procuraturii si vom oferi probe clare care vor dovedi ca afirmatia nu este adevarata.

Este regretabil ca multe articole si stiri cu informatii neverificate, nefondate si false au denaturat ancheta politiei pana in prezent, provocand confuzie in randul populatiei. Cjes a raspuns acuzatorilor dandu-i in judecata pentru acuzatii false si, de asemenea, planuieste sa le intenteze si procese pentru defaimare. In plus, vom deschide procese (penale si civile) impotriva programelor tv care au difuzat in mod iresponsabil informatii false si neverificate ca si cum ar fi fapte adevarate, si impotriva publicatiilor de presa care au relatat povestile acelor femei, privite doar din perspectiva lor, sub forma de senzational si fara nicio verificare.

Inca o data, Park Yuchun isi cere scuze ca a fost implicat in aceste incidente in timpul indeplinirii stagiului militar in serviciul public si isi va acorda timp pentru autoreflectie. Totusi, ne vom asigura ca indreptam lucrurile, luand masuri legale impotriva acelor relatari false care ne-au defaimat pe noi si pe artistul nostru, au incalcat drepturile omului si au atins reputatia companiei si a artistului in timpul derularii anchetei politiei.

Ne cerem profund scuze de la fanii care arata mereu iubire si sprijin, si vom face tot ce ne sta in putinta sa ne asiguram ca astfel de incidente nu se vor mai repeta si ca lucrurile se vor indrepta.

Source: c-jes.com
Translated by: ifancythe6002 via @uttunfan_
Ro Trans: Ella of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s