[STIRE/NEWS] 07.07.16 Acuzatiile impotriva lui Park Yuchun? Politia declara:”Investigatia este inca in curs de desfasurare”. Agentia:”Asteptam rezultatele investigatiei”/ Charges against Park Yuchun? Police “In middle of investigating still” Agency “Waiting on investigation results” (Comprehensive)

YC

Politia si agentia cantaretului-actor Park Yuchun – care este suspectat de agresiune sexuala – si-au prezentat pozitiile oficiale, ca urmare a stirilor despre exonerarea acestuia.

Un sef de departament al statiei de politie Gangnam a declarat pentru DongA.com in seara zilei de 7 iulie: “Investigatiile in cazul Park Yuchun sunt inca in desfasurare. Inca nu s-a stabilit daca vor fi emise sau nu acuzatii.”

Agentia lui Park Yuchun, C-JeS Entertainment, a declarat: “Asteptam rezultatele anchetei politiei. Vom prezenta pozitia noastra dupa ce politia va anunta rezultatele oficiale ale investigatiei.”

Putin mai devreme, in seara acestei zile, SBS a relatat ca politia il va achita pe Park Yuchun in cazul tuturor plangerilor depuse de cele patru femei. Potrivit mass mediei, domnisoara A – care si-a retras plangerea initiala depusa impotriva lui Park Yuchun -, impreuna cu iubitul si verisorul ei au fost gasiti vinovati in cazul suspiciunii de santaj si intimidare, prin care au incercat sa primeasca 100 de milioane de woni de la Park Yuchun, si politia planuieste sa ceara mandat de arestare pentru cele 3 persoane, inclusiv pentru d-soara A, sub suspiciunea de santaj.

Cu toate acestea, politistii de la sectia de politie Gangnam isi continua investigatiile in cazul Park Yuchun si au dezvaluit responsabilitatea uriasa a anchetei curente, spunand: “Inca nu ne-am decis asupra acuzatiilor sau a lipsei acestora.”

Source: DongA
Translations by: rilanna of JYJ3
Ro Trans: Ella of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania via JYJ3

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s