[ȘTIRE/NEWS] 05.07.16 Musicalul ‘Dorian Gray’ își dezvăluie distribuția… Kim Junsu, Park Eun-tae, Choi Jae-woong și Hwang Seo-young joacă într-o distribuție unică/Musical ‘Dorian Gray’ reveals its powerful casting…Kim Junsu, Park Eun-tae, Choi Jae-woong, and Hwang Seo-young playing in one-cast

 photo 5_zpsscfzjdvp.jpg 

Musicalul ‘Dorian Gray’ (regizat de Gina Lee) și-a dezvăluit distribuția. Actorii de musical Kim Junsu, Park Eun-tae, Choi Jae-woong și Hwang Seo-young au fost aleși ca actori unici (T/N: își vor interpreta singuri rolurile, la toate reprezentațiile).

Conform declarațiilor date în data de 5 iulie de compania de producție C-JeS Culture, Kim Junsu a fost distribuit în rolul frumosului nobil ‘Dorian [Gray]’ care cade pradă plăcerii și dorinței de a avea frumusețea eternă, iar Park Eun-tae în rolul lui ‘Henry Wotton’ care studiază ambiguitatea frumuseții.

În plus, Choi Jae-woong a fost distribuit în rolul lui ‘Basil Hallward’, cel mai promițător pictor al Londrei și cel care a pictat tabloul nemuritor. În rolul personajului principal feminin, ‘Sibyl Vane’, li se va alătura actrița debutantă Hwang Seo-young, care a fost selectată în cadrul unei audiții, din rândul a 400 de participante.

‘Dorian Gray’ care este un musical nou creat, e o adaptare a nuvelei lui Oscar Wilde și spune povestea tânărului nobil englez Dorian Gray care își vinde sufletul portretului său, în lăcomia sa de a căuta frumusețea eternă.

Va avea deschiderea la Casa Operei de la Centrul de Arte Seongnam în Yatap-dong, orașul Seongnam, în data de 3 septembrie.

*

[Informații despre spectacol]
Numele spectacolului: Musicalul ‘Dorian Gray’
Regizat de/Adaptat de: Gina LEE
Director muzical: MOON Jung Kim
Scenariul: Young Shin CHO
Perioada prestațiilor: 3 septembrie 2016 ~ 29 octombrie 
Locația spectacolului: Casa Operei de la Centrul de Arte Seongnam
Distribuție: Kim Junsu, Park Eun-tae, Choi Jae-woong, Hwang Seo-young, Kim Tae-han, Gu Won-young, Jin Tae-hwa, alții.

Source: News Culture
Translated by: rilanna of JYJ3
Ro trans: Lalla of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania via JYJ3 (EN)

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s