[ALT TWITTER/OTHER TWITTER] 29-30.06.16 Actualizare pe Twitter a criticului culturii de masă, Kim Young-sam: Relatările din cadrul emisiunii ”PD Notebook” de la MBC / Mass culture critic Kim Young-sam Twitter Updates: MBC’s “PD Notebook” coverage

Nota JYJ3: Aceste tweeturi se referă la episodul răutăcios al emisiunii „PD Journal” de la MBC și scuzele care au urmat după emisiune (citiți mai multe aici)

*

 photo 6_zps9h0duam4.png 

[RO TRANS]
Lucruri care nu-mi inspiră încredere în ediția aceasta de la PD Journal de la MBC? Faptul că spun doar cuvintele unei singure părți / Faptul că au regizat emisiunea cu părtinire extremă, din perspectiva unei părți / Faptul că au emis opinii pornind de la informația că C-JeS nu a răspuns în niciun fel solicitărilor / Faptul că au inventat informații neconfirmate care pot crea confuzii în cadrul investigației…

*

 photo 7_zpsrrnifimd.png 

[RO TRANS]
<Chiar dacă C-JeS a transmis un răspuns scurt, aveau la dispoziție 3~4 zile până la transmisia emisiunii, aceasta a fost o încălcare serioasă a eticii jurnalistice prin faptul că nu au editat emisiunea înainte de transmisie> În postarea lor formală prin care își cereau scuze, cei de la ‘PD Journal’ au spus: ”În ceea ce privește partea dedicată lui Park Yuchun, nu este adevărat că agenția nu a dat niciun răspuns”.

(T/N: Ce e între cele două paranteze ascuțite sunt cuvintele criticului, apoi e titlul știrii la care se referă)

*

 photo 8_zpswkp0eust.png 

[RO TRANS]
Mi-a venit să râd când am văzut modul în care PD Journal a relatat despre Park Yuchun. Televiziunea la care în trecut s-a încercat o cercetare amănunțită a abuzului de putere evident al SM-ului, iar emisiunea nu a ajuns să fie transmisă, a făcut un lucru absurd, relatând despre controversa lui Park Yuchun, într-un moment în care a ieșit la suprafață un caz grav de corupție a puterii..

Source: @fmpenter(1,2,3)
Translated by: rilanna of JYJ3
Ro Trans: Lalla of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania via JYJ3 (EN)

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s