[STIRE/NEWS] 04.07.16 Park Yuchun a fost investigat de politie pe perioada weekendului trecut/ Park Yuchun called in for police investigation this past weekend

 photo Screenshot_2016-07-04-09-38-1.pngoriginal_zpsog96tx63.pngCantaretul si actorul Park Yuchun – care e investigat de politie pentru suspiciunea de agresiune sexuala – a fost chemat la interogatoriu pe perioada weekendului, la sectia de politie Gangnam Seul.

Sectia de politie Gangnam a dezvaluit in data de 4 iulie faptul ca isi continua investigatiile, citandu-l si interogandu-l pe Park Yuchun in zilele de 2 si 3 iulie, atat in calitate de acuzat, cat si de acuzator.

Se relateaza ca politia a investigat plangerea depusa de Park Yuchun impotriva primei reclamante, pentru declaratii false si santaj, in acelsi timp cercetand si acuzatia de agresiune sexuala depusa impotriva lui, timp de doua zile, in weekendul trecut. Un reprezentant al politiei a declarat: “Am investigat timp de aproape 3 ore, in seara zilei de 2, si aproximativ 12 ore incepand cu dimineata zilei de 3” si “Planuim sa il mai citam de cateva ori”.

Source: mt.co.kr
Translations by: rilanna of JYJ3
Ro Trans: Ella of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania via JYJ3

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s