[RO TRANS] 01.07.16 Park Yuchun se întoarce acasă după 8 ore de interogatoriu, ”a răspuns cu sinceritate” / Park Yuchun returns home after undergoing 8-hour police investigation, “Answered earnestly”

 photo 1_zpsqgc9iwg1.png

După ce s-a prezentat la Secția de Poliție Gangnam Seoul, în data de 30 iunie, în jurul orei 6:30 PM KST, Park Yuchun s-a întors acasă după miezul nopții, în jurul orei 2:20 AM KST, în data de 1 iulie.

Park Yuchun – care a fost interogat de poliție timp de 8 ore – a părăsit secția de poliție în tăcere, fără să spună nimic. Se pare că investigația poliției s-a axat azi pe suspiciunile de agresiune sexuală, precum și dacă a avut contacte sexuale cu reclamantele. De asemenea, poliția a luat probe din cavitatea bucală pentru a realiza un test ADN.

Poliția a transmis: “(Park Yuchun) a răspuns cu sinceritate întrebărilor investigatorilor”.

Park Yuchun a declarat: “Îmi pare rău că am îngrijorat atât de multă lume” și “Voi coopera cu sinceritate la investigația poliției”, în fața unei mulțimi de reporteri, ieri, înainte de interogatoriu. Nu a spus dacă recunoaște sau nu acuzațiile care i se aduc și plănuiește să dea în judecată cele 4 femei care au depus plângere împotriva lui.

Source: Star News
Translations by: rilanna of JYJ3
Ro Trans: Lalla of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania via JYJ3 (EN)

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s