[ȘTIRE/NEWS] 29.06.16 Emisiunea “PD Notebook” de la MBC își cere scuze de la C-JeS pentru că au declarat eronat că agenția nu le-a dat un răspuns / MBC’s “PD Notebook” Apologizes To C-JeS For Falsely Stating That The Agency Did Not Respond To Them

 photo 193_zpsmmsudslh.jpg

În dimineața zilei de 29 iunie, după transmisia emisiunii “PD Notebook” de la MBC din 28 iunie, în cadrul căreia a fost prezentat cazul lui Park Yuchun, emisiunea a postat o notificare pe pagina de internet în care își cerea scuze față de C-JeS Entertainment.

Postarea emisiunii spune: “Print-un articol din 29 iunie al celor de la Herald POP, s-a dezvăluit faptul că declarația făcută în data de 28 iunie, în cadrul transmisiei emisiunii “PD Notebook”, cum că C-JeS Entertainment nu a dat nicio declarație, e falsă. C-JeS a declarat respecitivei publicații că ‘Atunci când ni s-a solicitat să dăm o declarație [pentru ‘PD Notebook’] cu privire la seria de incidente, am răspuns printr-un e-mail”.

Apoi, “PD Notebook” declară: “După ce am verificat acest lucru cu echipa de producție, ni s-a confirmat faptul că C-JeS a răspuns cu e-mail-ul de mai jos, în data de 24 iunie”.

Aici este textul complet al răspunsului dat de C-JeS pentru “PD Notebook” (dezvăluit în postarea cu scuzele PD Notebook):

 photo 194_zpsyxbtks4r.jpg

“Bună ziua, suntem C-JeS Entertainment.

“Acesta este răspunsul nostru la solicitarea dumneavoastră de a coopera cu emisiunea ‘PD Notebook’ programată a fi difuzată în data de 28 iunie.

“De la primele știri despre incidente și până acum, poziția noastră nu s-a schimbat. Multe instituții de presă au solicitat interviuri, dar nu ne-am dat acordul pentru niciunul. 

“Din cauza știrilor date fără discernământ despre situații neconfirmate, care încă sunt investigate, imaginea [lui Park Yuchun] este ruinată. În situația de față, cu zvonuri care circulă din toate părțile și cu esența situației pierdută, dorim să ne menținem poziția, și vom face tot ce ne stă în putere ca să recâștigăm onoarea și reputația [lui Park Yoochun].

“Sperăm că puteți înțelege de ce nu avem de ales și de ce suntem nevoiți să răspundem solicitărilor de acordare de interviuri, după un anumit tipar.

“Vă mulțumim.”


“PD Notebook” își cere apoi scuze: “Ne cerem scuze cu sinceritate publicului, cu privire la partea pe care nu am putut să o confirmăm înainte. Vrem de asemenea să ne exprimăm regretul profund față de C-JeS Entertainment. Pe viitor, prin intermediul unor verificări mai amănunțite, vă vom aduce transmisii mai bune”.

Source: @for_good_jyj
Article Credit: Soompi
Ro Trans: Lalla of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania via JYJ3 (EN)

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

Advertisements

2 thoughts on “[ȘTIRE/NEWS] 29.06.16 Emisiunea “PD Notebook” de la MBC își cere scuze de la C-JeS pentru că au declarat eronat că agenția nu le-a dat un răspuns / MBC’s “PD Notebook” Apologizes To C-JeS For Falsely Stating That The Agency Did Not Respond To Them

  1. Pingback: [ALT TWITTER/OTHER TWITTER] 29-30.06.16 Actualizare pe Twitter a criticului culturii de masă, Kim Young-sam: Relatările din cadrul emisiunii ”PD Notebook” de la MBC / Mass culture critic Kim Young-sam Twitter Updates: MBC’s “PD Notebook” cover

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s