[ȘTIRE/NEWS] 28.06.16 Fanii globali ai lui Park Yuchun își declară sprijinul pentru star/JYJ′s Park Yu Chun′s Global Fans Voice Support for Star

Park Yuchun de la JYJ, care este investigat acum pentru multiple acuzații de agresiune sexuală, a primit un mesaj de sprijin din partea fanilor, care sună astfel: “Îl sprijinim pe Park Yuchun.”

În data de 28 iunie, fanii coreeni și internaționali ai lui Park Yuchun au lansat o declarație care spune: “Ne exprimăm sprijinul neclintit pentru Park Yuchun”. Declarația a fost lansată de fanii din 14 regiuni, inclusiv Coreea, China, Japonia, Marea Britanie, Germania, Suedia, Bulgaria, Rusia și Brazilia.

 photo 188_zpsx9buidk0.jpg 

În respectiva declarație, fanii au scris: “Suntem extrem de deranjați de știrile inexacte și ofensive care continuă să defăimeze caracterul lui Yuchun”.

Continuând: “Solicităm presei să înceteze prezentarea unor articole speculative, până în momentul în care se va finaliza o investigație nepărtinitoare și completă. Încurajăm investigarea cu acuratețe a adevărului”.

Pe de altă parte, un alt fanclub online, dcinside JYJ Gallery, a declarat: “Îl condamnăm pe Park Yuchun care a adus critici trupei” și au dezvăluit că nu vor mai publica de acum înainte conținut cu Park Yuchun.

Credit fotografii: O comunitate online 

 photo 189_zpsjgxjk7kk.jpg 

Source: Mwave
Ro Trans: Lalla of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania

***

Notă JYJ Romania:

Și JYJ Romania a aderat la această uniune. Prezentăm mai jos declarația actualizată. Având în vedere faptul că Mwave a tradus declarația din limba coreeană, traducem mai jos și varianta în engleză a declarației Uniunii. Declarația e scrisă în 4 limbi.

 photo 190_zps1vdifmsh.jpg
 photo 191_zpsqemqmlyq.jpg
 photo 192_zpsaa589tu7.jpg 

[RO TRANS]

Declarația oficială a Uniunii Fanilor Coreeni și Internaționali ai lui Park Yuchun

Acesta este anunțul official al Uniunii Fanilor Coreeni și Internaționali ai lui Park Yuchun

  1. Uniunea Fanilor Coreeni și Internaționali ai lui Park Yuchun va continua să-l sprijine pe Yuchun.
  2. Ne exprimăm regretul că Yuchun a fost ținta știrilor provocatoare ale presei și că viața privată a lui Yuchun a fost grav încălcată.
  3. Rugăm presa să se abțină de la publicarea unor zvonuri nefondate, pentru a putea asigura o investigație nepărtinitoare, în condițiile legii.
  4. Sperăm că investigațiile vor fi realizate cu promptitudine și acuratețe, ca adevărul să poată fi dezvăluit.

***

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s