[ȘTIRE/NEWS] 23.06.16 Park Yuchun se pregătește să dea în judecată reclamantele 2∼4/Park Yuchun prepares for countersuits against 2nd∼4th complainants

 photo 173_zpsas1gqfwa.jpg 

Cântărețul devenit actor Park Yuchun, care este acuzat de agresiune sexuală, se pregătește să dea în judecată reclamantele 2, 3 și 4, după ce inițial a intentat proces împotriva doamnei A, care a depus prima plângere.

Conform declarațiilor date în data de 22 iunie de către reprezentanții Secției de Poliție Gangnam Seoul și ai agenției C-JeS Entertainment, partea lui Park Yuchun a depus o solicitare de informații cu privire la detaliile acuzațiilor celor 3 reclamante. Este o procedură de verificare a relevanței detaliilor prezentate, pentru a putea da în judecată reclamantele pentru acuzații false.

E de așteptat ca poliția să prezinte agenției detaliile solicitate, după ce se va determina dacă acestea pot fi dezvăluite [publicului] sau nu. Între timp, poliția intenționează să continue investigația, chemându-i pe rând pe doamna A, iubitul acesteia, domnul B și pe vărul mai în vârstă al doamnei, domnul C, în perioada următoare.

Source: Sports Donga via Naver
Translated by: rilanna of JYJ3
Ro Trans: Lalla of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania via JYJ3 (EN)

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s