[ȘTIRE/NEWS] 22.06.16 Fanii lui Park Yuchun din China anunță acțiuni de grup: ”Îl vom proteja pe Park Yuchun”/Park Yoo-chun’s fans in China signal group actions: “We will protect Park Yoo-chun”

 photo 172_zps7be3rl8g.jpg

Se pare că fanii chinezi ai actorului cântăreț Park Yoo-chun au început să organizeze acțiuni de grup.

După apariția știrii conform căreia Park Yuchun a fost acuzat de agresiune sexuală în data de 13 iunie, fandomul sau din Coreea precum și cel din Asia a fost complet șocat. Fanii săi din China, unde a câștigat cea mai mare popularitate cu rolurile din ‘Sungkyunkwan Scandal’ și ‘The Rooftop Prince’ au fost și ei șocați.

După ce au ajuns știrile în China, majoritatea fanilor și-au arătat neîncrederea în media coreană, bazându-se pe faptul că ”acuzațiile nu au fost dovedite încă”. Mai ales după ce prima reclamantă și-a retras acuzația spunând că ”nu s-a folosit forța”, acest trend în rândul fanilor chinezi devenind și mai puternic.

Apoi, fanii săi chinezi au început să-l sprijine folosind hashtag-urile: ‘Park Yuchun, te vom proteja’, ‘Park Yuchun, te vom aștepta până te vei întoarce’, prin intermediul rețelei sociale naționale din China, Weibo, și au deschis un cont cu titlul ‘Acțiune de sprijinire a lui Park Yuchun’.

Au realizat de asemenea câte o rețea în fiecare zonă locală, promovându-și activitățile de sprijin, cu dăruire. Peste 20 de canale de mesagerie au fost deschise pe Weibo, pentru a acoperi regiuni precum Hangzhou, Guangzhou, Fujian și altele. Prin intermediul canalelor de mesagerie, fanii lui Park Yuchun distribuie locația întâlnirilor, ora, scopul și alte detalii cu privire la acțiunile lor.

Majoritatea grupurilor locale plănuiesc să promoveze ”realizarea pozelor de grup ca modalitate de sprijinire”. Anterior, un mic grup de fani din Chongqing s-a adunat pentru a instala o pancartă și au dezvăluit o poză de grup pentru a-l sprijini pe Park Yuchun. Pentru a răspunde acțiunii, fanii din Beijing, Shanghai, Guangzhou și alte zone au început de asemenea să posteze detalii cu întâlnirile lor.

Fanii lui Park Yuchun continuă să-și mențină poziția conform căreia “Până la finalizarea investigației, fanii vor sta alături de Park Yuchun” și continuă sprijinul, folosind hashtag-ul, ‘Park Yoo-chun, te vom proteja”.

Faptul că Park Yuchun a fost acuzat de agresiune sexuală a fost dat publicității în data de 13 iunie. Deși prima reclamantă și-a retras plângerea deoarece ”nu a fost forțată”, alte trei persoane au acuzat apoi agresiuni sexuale similare.

Park Yuchun a depus o plângere împotriva primei reclamante, pentru șantaj și acuzații false. Agenția sa a anunțat de asemenea că dacă va fi declarat vinovat, se va retrage din industria de divertisment. Poliția a constituit o echipă formată din 12 membri și investighează cazul în principal prin audierea reclamantelor și a persoanelor prezente la locul faptei.

Source: Xports News
Credit: Hancinema
Ro Trans: Lalla of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania via JYJ3 (EN)

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s