[ȘTIRE/NEWS] 20.06.16 Partea lui Park Yuchun „are dovada care-i demonstrează nevinovăția” / Park Yuchun’s side “have the evidence to prove his acquittal”

 photo 166_zpsqet8mc64.jpg

În timp ce cântărețul devenit actor Park Yuchun este acuzat în mod repetat de agresiune sexuală, se pare că nu va dura mult până când investigatorii îl vor chema la audieri. Incidentul a căpătat o cu totul altă amploare în momentul în care agenția lui a contracarat cu o plângere pentru acuzații false.

Astfel, Stația de Poliție Gangnam din Seoul continuă investigația, formând o echipă de experți constând în 12 ofițeri de poliție și specialiști care apără drepturile femeilor tinere.

Poliția începe investigația căutând să descopere dacă au existat relații sexuale forțate. Legat de acest fapt, un reprezentant a declarat: „Nu există dovezi fizice, dar e important să existe o consistență a declarațiilor victimelor cu privire la agresiunea sexuală reclamată. De asemenea, pot fi admise drept dovezi dacă declarațiile sunt obiective și logice”.

Până acum, poliția a chemat la audieri persoanele prezente în acele zile, în calitate de martori, precum și reclamantele în cauză, finalizând astfel această parte a anchetei, urmând ca în curând să-l cheme pe Park Yuchun la audieri.

C-JeS Entertainment, agenția lui Park Yuchun a dezvăluit în data de 19 iunie: “Avem dovezi remarcabile pentru a-i demonstra nevinovăția. Am cooperat deschis în această investigație a poliției și vom da în judecată în data de 20 iunie persoanele care au făcut pângere la poliție, pentru intimidare și acuzații false”.

Source: Sports Donga
Translated by: rilanna of JYJ3
Ro Trans: Lalla of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania via JYJ3 (EN)

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s