[TRANS] 18.06.16 O nouă declarație din partea poliției spune că unele grupuri mafiote au încercat să stoarcă bani de la Park Yuchun/New police statement that reports syndicate gang tried to extort Park Yoochun

[Exclusiv] Cazul ‘Park Yoochun’, poliția obține indicii despre un complot al crimei organizate, desfășurat pe durata a 10 zile

 photo 163_zpshi1ylsj6.jpg

O nouă declarație din partea poliției: Localuri pentru adulți afiliate unor grupuri mafiote, se investighează dacă acuzațiile de viol sunt depuse pentru a stoarce bani de la celebrități.

 photo 164_zpsuiuhjujr.jpg

[RO TRANS]

Un reprezentant al poliției a declarat: ”Nu putem da mai multe detalii acum, din moment ce este vorba de o investigație în curs de desfășurare, dar administratorii cluburilor pentru adulți au relații strânse cu grupurile mafiote din zona respectivă. Investigăm dacă aceste persoane fac plângeri de viol împotriva celebrităților pentru câștiguri financiare. Toate reclamantele sunt femei care lucrează în localuri pentru adulți. Au depus prima acuzație și au cerut o intelegere in baza unei sume de bani, dar agenția lui Park Yuchun a refuzat. Apoi a apărut a doua, a treia și a patra acuzație de agresiune sexuală, pe același șablon, reclamantele spunând că au fost atacate în baie. Prin urmare, investigăm dacă acesta este un complot orchestrat de cineva și am format o echipă de specialiști care vor cerceta acest caz, deoarece acest gen de schemă nu este un lucru neobișnuit pentru mafia și localurile pentru adulți din Gangnam.

T/N: Nu editați. Dacă postați în altă parte, vă rog să postați întreaga traducere.

Source: Korea Daily
Translated by: @ohmyjunsu
Ro Trans: Lalla of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania via JYJ3

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s