[ȘTIRI/NEWS] 17.06.16 Poliția începe să interogheze persoanele care au fost cu Park Yuchun în timpul presupusei agresiuni sexuale/Police Start Questioning Individuals With Park Yoochun During Alleged Sexual Assault

 photo 162_zpszbv5pnei.jpg

Poliția a început să investigheze oficial acuzațiile de agresiune sexuală aduse împotriva lui Park Yoochun.

În acest moment, îi cheamă la audieri pe cei care au fot prezenți la momentul presupuselor agresiuni sexuale. Aceste persoane au fost împreună cu Park Yuchun la localuri pentru adulți/baruri. Poliția caută mărturii ca să evalueze dacă actele sexuale petrecute între Park Yuchun și femei au fost forțate sau consimțite.

După ce vor investiga declarațiile martorilor și ale reclamatelor, poliția îl va chema pe Park Yuchun la audieri.

Anterior, Park Yuchun a fost acuzat de agresiune sexuală de patru persoane diferite, în diferite date. Prima persoană a declarat că Park Yuchun a agresat-o sexual în baia unui local pentru adulți/bar, în luna iunie. Și-a retras acuzația ulterior.

A doua persoană a susținut că Park Yuchun a agresat-o sexual în decembrie 2015, în baia unui local pentru adulți/bar. A anunțat atunci poliția, dar a spus că s-a temut prea mult să depună o plângere.

A treia persoană, a spus că Park Yoochun a agresat-o sexual în baie, la el acasă, în data de 12 iunie 2014. Apoi, o a patra persoană a depus plângere împotriva lui Park Yoochun pentru agresiune sexuală în baia unui local pentru adulți/bar în 2015.

C-JeS Entertainment a declarat că vor depune în data de 20 iunie o plângere pentru șantaj și acuzații false împotriva celor 4 persoane. Continuă să afirme că Park Yuchun este inocent și au declarat anterior că Park Yuchun se va retrage din industria de divertisment dacă va fi declarat vinovat.

Source: Soompi
Ro Trans: Lalla of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s