[ALT TWITTER/OTHER TWITTER] 17.06.16 @kor_celebrities’ comentează despre cazul lui Park Yuchun/@kor_celebrities’ comment about Park Yuchun’s Case

Nota: 韓流ツイッター (@kor_celebrities) a distribuit informații legate de cazul lui Yuchun, însă a distribuit doar informații reale sau declarații făcute de C-JeS. Eu, @xiahjunjjyu, am tradus tweetul acesta deoarece mi se pare că ar trebui să ne dea de gândit.

[RO TRANS] Deși nu sunt un fan, în comparație cu eforturile depuse de această persoană extrem de talentată, o parte dintre fanii coreeni ai JYJ sunt extrem de pripiți. Acuzația falsă a fost retrasă, iar a doua acuzație este foarte puțin credibilă. Cât timp furnizez doar informații reale, aștept răspunsul.

Source: @kor_celebrities
Translated by: @xiahjunjjyu
Ro Trans: Lalla of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania via JYJ3

Nota JYJ3: Comentariul @kor_celebrities pare a fi direcționat spre știrea privind anunțul poziției DC JYJ Gallery față de cazul lui Regarding Park Yoochun <Read here>

***

[RO TRANS] Un fansite JYJ își declară intenția de a nu-l mai sprijini pe Park Yuchun/JYJ Fansite Declares Intention To Stop Supporting Park Yoochun

 

În data de 17 iunie, DC JYJ Gallery a postat o declarație oficială privind sprijinul lor față de JYJ și Park Yuchun.

Mai jos e conținutul anunțui acestora:

“Poziția DC JYJ Gallery cu privire la recentul caz în care e implicat Park Yoochun”

“1. Începând cu data de 17 iunie, 2016, DC JYJ Gallery îi va sprijini doar pe Kim Jaejoong și pe Kim Junsu”.

“2. Îl criticăm pe Park Yoochun care a stârnit scandaluri în societatea coreeană. Vom boicota orice activități și conținut care au legătură cu el”.

“3. DC JYJ Gallery i-a sprijinit pe Kim Jaejoong, Park Yoochun și Kim Junsu de când au dat în judecată fosta lor companie, pentru contracte nedrepte, în anul 2009. Unul dintre motivele pentru care am fost alături de ei în ultimii 7 ani e faptul că am crezut că e dreptul lor să lupte împotriva acțiunilor injuste”.

“Însă, din moment ce Park Yoochun a intrat într-un local care vinde sex, e ilogic ca fanii care au ajutat la înlăturarea injustiției să-l mai sprijine”.

“JYJ Gallery va retrage tot sprijinul acordat acestui membru”.

“4. Vom munci din greu să eradicăm orice speculație și calomnie care nu are nicio legătură cu adevărul, în cazul membrilor Kim Jaejoong și Kim Junsu”.

5. În ultimul rând, dorim să ne exprimăm profunda dezamăgire și furie împotriva lui Park Yoochun, care a călcat în picioare 13 ani de încredere și tinerțea fanilor”.

Source: Soompi
Ro Trans: Lalla of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s